2777
2789

من خودم بچه سوم از چهارتا بچه ام ، مامانم من رو تو iud  باردار میشه ، بابام که خیلی تعصبی و عصبی و شکاک و بدبین بوده تو دوران بارداری مامانم رو خیلی میزده و شکنجه می‌داده که مال من نیست و مامانم رو میزده بقصد ، سقط من 

من بدنیا میام ۵ ، ۶ ماهه که میشم شیرین میشم و بدل بابام میشینم و تا ۵ سال سوگولیش بودم ، همش بهم میگفت دخی بابا ، تو خونه خواهر برادرام از حسادت خیلی اذیتم میکردن تا بابا خدا بیامرزم از سر کار میومد انگار خدام اومده ولی موقت بود و ۶ سالم شد داداشم اومد و بابام دیگه بهم محبت نکرد ، یه بار وقتی یه بچه هام سقط شده بود بهم گفت خوبی بابا جون انگار دنیا بهم رو کرده بود بهترین حس دنیا بود ، مادرم همیشه ادعا میکنه دوستم داره ولی رفتارش با من و مابقی چیز دیگه ای رو نشون میده ، فرق گذاشتن و درک نکردن و ندیدن ، مثلا خیلی پسریه  دوتا پسریم دو دختر ولی خواهرم که اولیه رو خیلی میخاد ، همیشه و همه جا من مقصرم من بدم و اگه دلش از کسی پر باشه سر من خالی میکنه ، بعد که میگم چرا میگه سنگ صبورمی ، کاش نبودم چون از وقتی یاد دارم در و دلش پیش من بود بد همه رو میگفت من الان یه آدم فوق العاده افسرده و داغونیم برا آرامش روح و روانم ممنون میشم دعا کنید 

خودم با التماس از خدا دخترم اومد بعد ۹ سال و ۴ تا سقط ، دخترم که ۳ ساله بود خداخاسته (ناخاسته ) باردار شدم ، ولی مادر خوبی نبودم تو دوران کرونا بچه نوزادم قربانی شد و آسمانی شد 

درد# و دل

خدایا شکرت واسه هدیه آسمونی که بهم دادی (دخملم درسا)قدیمی تر از ۹۷ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم تجربه نکردم شرایط تو ولی خیلی سخته انشالله خدا یه فرزند دیگه بهت بده

سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂

من رو نمی‌خواسته، بعدی رو میخاسته

عزیزم چقدر سختی کشیدی..سقط مکرر 

نوزادی که از دستش دادی

خدا گل دخترتو برات حفظ کنه بخاطر اونم شده قوی بمون

خدا پدرت رو هم بیامرزه🖤

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚