2777
2789
عنوان

فکر المپیاد افتاده تو سرم چه کنم

96 بازدید | 11 پست

از وقتی دیدم رتبه اوردن تو المپیاد اینقدر مزیت داره تو فکرش افتادم الانم رشتم انسانیه میخوام تو زیست یا کارافرینی یا سواد رسانه ای شرکت کنم😂☹️

هیچی هم نمیدونم نه منابع نه هیچی 

اگه بخوام المپیاد شروع کنم کنکورو از دست میدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

اگه از خودت مطمئنی برو وگرنه یکسال رو از دست میدی و نمی تونی درس های دهم رو جمع کنی ها...

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

برای جشنواره برگزیده شده بودم بعد یکی از آدمای مهم شهرمون رو دعوت کرده بودن طرف دکتر بود وجراح بود پست ریاست یه سمت مهمی هم بهش رسیده می‌گفت برا طرحش اون زمان تو یه روستایی افتاده بوده و پسرش رشته تجربی بوده و میخواست المپیاد زیست شرکت کنه ولی کل خانواده مخالف بودن چون میگفتن باید بخونه و دکتر بشه، اینقدر پافشاری می‌کنه تا اجازه میدن، پسرش میخونه و مدال میاره و می‌ره رشته بیوتکنولوژی الانم آمریکاست جزو نخبه های برتر کشور برگزیده شده.

توجایی هست که هیچکس فکرشو نمیکرده ، همیشه تاپ ترین رشته ها تورو بالا نمی‌برن، گاهی آدم باید ریسک کنه البته باید تلاشم بکنه و رو هوا نباشه الکی

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

المپیاد این‌همه آدم شرکت میکنن و نهایت سه نفر چیزی برسه بهشون اما کنکور تا 10/20هزار به رشته های خوب میرسن حالا عقل میگه بهتره رو کدوم سرمایه گذاری کنی و وقت بزاری 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋