2777
2789

پدر من توی خونه ی مرد بشدت مهربان و دلسوز ک خوب بچه هاشو میخواد همه جوره ب پامون میریزع و هیچ کم و کاستی نمیزارع 

ولی قیافه بشدت عبوصی داره سبیلای پر پشت قد بلند و اکثر مردم ازش حساب میبرن و تک تک خواستگارای منو میپرونه بارها شده اومدن بهش گفتن ما برای دختر بزرگت پا پیش بزاریم جوری طاقچه بالا گذاشته و اخم و تخم کرده دیگ هیچکس جرات نمیکنه بهش راجب من بگه 

من ی بار تو سن کم چهار ده سالگی نامزد داشتمو جدا شدم 

ذهنیتم راجب ازدواج خوب نیس مگر اینکه خیلی کیس خوبی باشه 

پدرم نگرانی هاشو ب مادرم انتقال میده مثلن میگ چرا کسی برا این دختر پا پیش نمیزارع 

مادرمم از روی جهل و نادانی تیکه میندازه مثلن میگ من همسن تو بودم تلفن خونمون هفته ای ی نفر زنگ میزدن تو عرضه نداری از دور خارج شدی تو 

خیلی از خانوادم ناراحتم 

داره ارج و قربم پایین میاد پیش خانوادم به عنوان دختر هیچ ناز و غمزه ای ندارم دیگ اعتماد بنفسمو دارم از دست میدم 

به فکرم زد چن نفرو پیدا کنم بگم الکی زنگ بزنن تلفن خونمون من رد کنم دوستی اشنایی 

اخه من سنی ندارم ک 

چرا تحت فشار منو میزارن همش بیست و یکسالمه 

از موقعی هم ک جدا شدم سه تا خواستگار داشتم ک بابام مخالفت کرد خیلی ناراحتم 

بنظرتون چاره چیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلن دنبال کیس انچنانی مامانم تیکه میندازه میگ هر چی درب داغون پیر پاتاله تورو میخواد

حتما پولدارن خانوادت

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
وای شما دهه هشتادیا اعجوبه اید درکی ندارم فککردم ۳۰ سالته

عزیزم من خودمم هم عقیده شمام ولی نمیتونم عقیده پدر مادرمو تغیر بدم ک چرا به دهه هشتادیا حمله ور میشید همین اعجوبه ها هزارتا بدبختی کشیدن کم شجاعت و نترس بودن نشون دادن کم از زلزله و سیل و گرونی و بی پولی گذر کردن 

اره ماها اعجوبه ایم پدیده دست خدا نسل شکست نا پذیر