2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفت باید رو طلا نوشت منو اینجا مظلوم گیر اوردن یکی میگه باید بغلت کنه یکی میگه نه من موندم چیکار کن ...

دمت گرم انشالله یه آدم لایق و خوب مث خودت نصیبت بشه... من خودمم مادرم دخترمم جوونه... دوباره یه خواهر جوونم دارم من خودم ازدواجم سنتی بود خیلی اذیت شدم چون شوهرم همه جا دوراشو زده بود بعد اومده بود سراغ من.. الان تو محلشون با همه ی دخترای محل خاطره داره و تین منو خیلی اذیت میکنه خودش میگه جوون بودم و همشونو واسه لاس زدن میخواستم... البته الان خیلی ازش راضیم و خداروشکر خیلی همو دوست داریم ولی خب چند سال اول زندگیمون خیلی تنش داشتیم 

حالا هم خواهرم با یه پسری آشنا شده و با هم دوستن خواهر منم خیلی پاکه و واسه خودش خط قرمزایی داره از همون اول به پسره گفته بود اگه دنبال روابط اشتباهی من اهلش نیستم... بعد از ۶ ماه پسره گفت منو به مادرت معرفی کن (البته خواهرم از همون اول جریان رو به من و مامانم گفت) و ما هم بهش اطمینان داریم حتی چند بار اول که سرقرار میرفتن منم یواشکی از دور هواشونو داشتم (پسره نمیدونست منم هستم ولی خواهرم خبر داشت) و یه جلسه با مامانم تو کافه قرار گذاشتن و حرف زدن... بعد از یه سالم مامان پسره و مامان من همو دیدن و حرفاشونو زدن... و قراره به امید خدا چند ماه دیگه جدی تر بشه.... ولی بازم خیلی نگرانیم

نه دیگه خاستگار سنتی درجا خاستگاری میکنه ولی مدرن و دوستی یه مدت دوستن تا شناخت پیدا کنن

خب میدونم اینو

اینم باز میشه دوستی و اشنایی زیر نظر خانواده نه اینکه دختره خودش دوست پسر بگیره