2777
2789

● تجربه همسایگان آزارگر و اذیت کن داشتین ●

••• قابل توجه تون همه سوالات رو بخونید هرکدوم رو صلاح دونستین جواب بدین دوستان هیچ اجباری برای پاسخ به همه سوالات نیست •••

داشتین همسایه هایی که آزارگر و اذیت کن هستن و حقوق و مقررات و قوانین و منشور و اداب و رسوم 

و معاشرت و رفت و امد آپارتمان نشینی و ساختمان نشینی و کلا شهرنشینی رو ندارن ؟؟؟ اگر داشتین تجربیات اینطوری برام بنویسین عزیزان !!!!

چیکار میکنن و چطور آزار و اذیتی دارن ؟؟

خانواده و متاهل هستن یا مجرد مستقل ؟؟

تحصیلکرده و دانشجو هستن یا دیپلمه ؟؟

بهشون تذکر و هشدار دادین یا شکایت کردین ؟؟ 

ادم شکایت کنه راه به جایی میبره یا خیر ؟؟

صدمه و ضرری هم بهتون زدن به خودتون یا اموالتون یا شوهر و زن و بچه و ساختمان و اپارتمانتون ؟؟

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایه روبرییمون بچشو که صدا میزنه انگار شمر زلجوشن تو تعزیه

بله عزیزم روبرویی ؟؟ یعنی چطور فریاد میزنه که صداش تا خونه روبرویی که شما باشین میاد گلم یا خدا ...خدا بهتون صبر بده ...

بله عزیزم روبرویی ؟؟ یعنی چطور فریاد میزنه که صداش تا خونه روبرویی که شما باشین میاد گلم یا خدا ...خ ...

اره عزیزم خونمون ویلاییه دیگع فک کن ،در حیاط رو چنان میکوبن بهم که ادم‌ فک میکنه بمب ترکیده‌

منم به حرفش گوش ندادم و از سر لج هم که شده میرفتم تو تراس بیکرن نگاه میکردم

خیلی زشته که دستور می‌داده گلممم انگار وکیل الرعایاست...

اره عزیزم خونمون ویلاییه دیگع فک کن ،در حیاط رو چنان میکوبن بهم که ادم‌ فک میکنه بمب ترکیده‌

یاخداا عزیزم یه تذکری بدین بهشون گلم نمیدونم چه حکمتیه درب رو میکوبن اینهمه پول در خوب دادیم مثلا همسایه های با سواد تحصیل کرده درب رو یخ جوری میکوبن به قول شما انگار بم..ب ترکیده عزیزممم ...

اره بخدا همسایه بد همجا هست

بله گلم دقیقا همینطوره ..ما تذکر دادیم مکرر تا بالاخره تونستیم دلشونو به دست بیاریم با احترام و ادب و نزاکت کامل و با سیاست اگر تذکر بدین متوجه میشن گلم البته اگر از این افراد شررر درست کن نباشن ...

متاسفانه چندین بار گفتیم به عمد بدتر شدن

عه عزیزم پس همونطور که حدس میزدم از این افراد واقعا آزارگر هستن خوششون میاد از این اذیت کردن هاا ...

پس بی اهمیت باشین بهتره چون اهمیت بدین هر دفعه بدتر میشه چون فکر میکنن حالا که توجه کردین کی هستن ...