2777
2789

فس فسو اند .. تا یه کاری رو انجام بدن، آدمو دق میدن..

کندن .. برای انجام ندادن کارهاشون و بد قولی هاشون، بهانه های رنگارنگ میارن .. نه یه بار نه دو بار هزاران بار..

فقط حرص میخورم از تنبلی هاشون 

پس این آدمای فرز و زرنگ کجان؟ اونایی که هر کارشون آنتایم و سر وقته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه آدم فس فسو ام...و باید بگم با آدمای عجول و استرسی سر کار مشکل دارم....چتونه؟مگه سگ دنبالتون کرده؟

البته آنتایم هستم همیشه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من یکی از همون فس فسو هام😐

و همیشه نظرم این بوده هر لحظه زندگی رو باید زیست

که رو دور تند نمیشه واقعا مثلاً شما که تو ده دقیقه آماده میشین با کسی که یک ساعت طول می‌کشه چه تفاوتی دارین؟ اون به کارش نمیرسه؟ یا به شما کاپ طلا میدن

من یکی از همون فس فسو هام😐و همیشه نظرم این بوده هر لحظه زندگی رو باید زیستکه رو دور تند نمیشه واقعا ...

مهم نیس تو ده دیقه حاضر میشی یا یه ساعت 

مهم اینه وقتی ساعت ۵ قرار داری ۵ اونجا باشی

حالا زیاد طول میکشی از یه ساعت قبل استارت بزن ..

نه اینکه ۶ برسی هزارتا هم بهانه بیاری و این کار همیشگیت باشه این بده 

میشه بیشتر توضیح بدی غین مفهوم سایه رو ..

همه ما ویژگی های مثبت و منفی داریم گاهی در دوران کودکی ممکنه بخاطر یه ویژگی منفی یا یه حرف از دیگران نسبت به یه ویژگی درونیمون حساس بشیم و بعد از اون طوری رفتار میکنیم که دیگه اون ویژگی رو نداشته باشیم و کلا نسبت به اون ویژگی گارد میگیریم اون ویژگی با اینکه انکارش کردیم با اینکه فکر می‌کنیم دیگه در درون ما نیست هنوز جایی در اعماق ذهن ما وجود داره باید بپذیریم باهاش ملاقات کنیم وقتی سایه خودت رو میبینی عذاب میکشی اما زمانی که این ویژگی رو بپذیری و بهش احترام بذاری دیگه آدم هایی با این ویژگی سمتت نمیان 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز 

مهم نیس تو ده دیقه حاضر میشی یا یه ساعت مهم اینه وقتی ساعت ۵ قرار داری ۵ اونجا باشیحالا زیاد طول میک ...

بد قول هارو به کسایی که تو آرامش کاراشونو انجام میدن نچسبونین

کند و فرز و سریع بودن ربطی به بدقولی نداره واقعا

به شخصیت طرف برمیگرده که چقدر به وقت طرف مقابل احترام میزاره