2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون تا دیروقت سرکاره

132 بازدید | 17 پست

شماها چیکار میکنید

من اینهمه سال هنوز در عذابم 

خسته ام از تنهایی 

از کارهایی که عقب افتاده و شوهری که هیچوقت نیست تا بیاد یه کم رسیدگی کنه به خونه و زندگیش 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من تا ۱۱ کارهارو هم ب زور انجام میده انگار با دیوارها تنهایی زندگی میکنم اسمش متاهلی ولی هیچ وقت نیست ن جعمه ن تعطیلات

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
بچه داری؟؟

بله 

دو روز درهفته عصرا میبرمش کلاس 

گاهی پارک

یه روز خودم کلاس دارم

گاهی هم عصرا خودم شیفتم

ولی باز به روز که خونه ام دلم میخواد اونم باشه کنارمون

الان مدتهااست یه سری خورده ریز خونه داره همینجوری مونده

امروز تو خونه بودم عصبی شدم وقتی میبینم همه کارها مونده بعد یکسال

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من از ۵ میره تا ۸ شب واقعا تنهام البته وقتایی ک هست بازم تنهام چون ساکته

۸میومد که من خوشحال بودم🥴

مال من تا ۱۱ کارهارو هم ب زور انجام میده انگار با دیوارها تنهایی زندگی میکنم اسمش متاهلی ولی هیچ وقت ...

واقعا این چه ازدواجی بود ما کردیم

تنها تر شدیم فقط 😢

شوهر منم اکثرا تا دیروقت سر کاره

البته بنده خدا قبل کرونا شغل خوبی داشت که یک سالو نیم بیکار شد و اسنپ بود

اما بعدش چندتا کار عوض کرد و خدارو شکر الان راضی هستیم

بعدشم باز توکل به خدای امام رضا

دوست داریم تا بازنشستگیش بتونه اینجا بمونه، انشالله خدای امام رضا هم کمکمون کنه

بله دو روز درهفته عصرا میبرمش کلاس گاهی پارکیه روز خودم کلاس دارمگاهی هم عصرا خودم شیفتمولی باز به ر ...

اها ، گفتم اگه بچه نداری شماهم بری سرکار 

یه زمان ۵ صبح بیدار میشدم تا ۷ محل کارم باشم ۷ شب میرسیدم خونه دوش میگرفتم شام میخوردم ۹ شب خواب 

اصلا متوجه گذشت زمان نمیشدم 

نامزدم و پدرم شغلشون یکیه هر دو ساعت ۱۱ و ۱۲ شب تعطیل میکنن

الان که نامزدی دوس نداری زود بیاد برید بگردید؟

وای یاد عقد خودم افتادم 

اها ، گفتم اگه بچه نداری شماهم بری سرکار یه زمان ۵ صبح بیدار میشدم تا ۷ محل کارم باشم ۷ شب میرسیدم خ ...

میرم سرکار عزیزم

ولی کار که تفریح نیست 

روحم خسته اس