دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه دیدی جوابتو ندادم بدون نخواستم دیگه هم کلام بشم خودت شعور داشته باش برو... اگه نداری هم بمون هی بگو تا جان به جان آفرین تسلیم کنی 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 من یه دهه هشتادی قوی ام💪💪 تلاش کردن اولین قانون منه😎😎 دانشجوی حقوقم، دوستی ندارم چون بودنشون باعث پس رفتم میشه، یدونه رفیق فاب دارم که اونم دانشجوی علوم تربیتیه🥲 برای موفق بودنم دعا کنید گوگولیا😍😍
مادر فقط در صورتی میتونه شناسنامه بگیره که پدر نباشه که برای گرفتن شناسنامه اقدام کنه. مثلا مفقود شده باشه. که چنین مردایی حی و حاضرن و مفقود نشدن فقط میخوان اسمی که خودشون میخوان رو بجه باشه
مرد که بخواد اینکارو بکنه تا خانوم سرپا بشه بره دنبال شناسنامه رفته شناسنامه با اسم دلخواهش رو گرفته ...
بحث اینکه کی زودتر بجنبه خوب واضحه ولی اینکه میگین قانونا باید شناسنامه رو پدر بگیره واقعا هیچ ربطی نداره!!والدین باید شناسنامه رو بگیرن اینکه قانون گفته فقط پدر باث بیاد امضاشو بزنه تحویل بگیره و این جور چیزا رو بچسبونی به قانون خوب قانونشو بگین ما هم در جریان باشیم