2777
2789
عنوان

عکس شام😍😋بهار😍😁شما شام چی دارین بگید ببینم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2064 بازدید | 129 پست
وای برم پاک کنم😅😅😅

بدو دخترم 😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمارم واست فرستادم

باشه عزیزم‌ممنون

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه عجب خانم تشریف فرما شدن ⁦😁😂😂 می‌خوای مثل دیشب یه سوال ازت بپرسم 😂😂 یعنی عاشقتم ها 😁😍😂😂🤣

شمارش گرفتم ترنج پیدا نکردید بگید زنگ میزنم😅😁😁😍😍

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

@دختر_قهوه_فروش    

من میدیدم کلی صدام میکردی😍😍♥️♥️

ولی چون تعلیق گفتم بشم نمیتونستم جوابت بدم🥲♥️

مرسی که هستی😍😍♥️♥️💋💋😘😘

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

@دختر_قهوه_فروش من میدیدم کلی صدام میکردی😍😍♥️♥️ولی چون تعلیق گفتم بشم نمیتونستم جوابت بدم🥲♥️مرسی ...

سلام بهار ناز

خوبی ؟ ایام به کامه جانم؟

قربون شما خودت فوق العاده ای عزیزکم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

سلام بهار نازخوبی ؟ ایام به کامه جانم؟قربون شما خودت فوق العاده ای عزیزکم

سلام از من خوشگلم♥️♥️💋💋😘😘

عالیم😁😁قوی برگشتم🤩🤩😘😘♥️♥️

عشق منی قلبممممممم🫀🫀💋💋♥️♥️😘😘❤️❤️

سلام از من خوشگلم♥️♥️💋💋😘😘عالیم😁😁قوی برگشتم🤩🤩😘😘♥️♥️عشق منی قلبممممممم🫀🫀💋💋♥️♥️😘😘❤️❤️

سلام به روی ماهت🌚🌛 

بسیار عالی عزیزدلی💙🌊

توهم زیبای منی🥹💙

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

سلام به روی ماهت🌚🌛 بسیار عالی عزیزدلی💙🌊توهم زیبای منی🥹💙

من ذوق🤩🤩🤩😘😘❤️❤️♥️💋💋

قلبی خوش قلبممممممممممم♥️♥️♥️🤩🤩🤩😘😘😘😍😍😍💋💋🫂🫂🫂🫂

من ذوق🤩🤩🤩😘😘❤️❤️♥️💋💋قلبی خوش قلبممممممممممم♥️♥️♥️🤩🤩🤩😘😘😘😍😍😍💋💋🫂🫂🫂🫂

بغل از شمال تا کرج☺️💙🦋🤍

دوست دارم دوست مهربون من

بغل از شمال تا کرج☺️💙🦋🤍دوست دارم دوست مهربون من

ای جانم😍😍😍وای من عاشق شمالی هام😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️

منم همینطور خواهر قشنگم😍😍♥️♥️🫂💙💙💙

سلام بهارجان خوبی عزیزم 

میگم چیشد جریان شکایت پیگیری کردی عزیزم اون کاربرو پیدا کردی 

هرچند روز یبارمیومدم چکت میکردم ببینم برگشتی امشب دیدمت خیلی خوشحال شدم 

اون تاپیکت بودم که سالگرد ازدواج پدرومادرتون بود فرداش اومدم ادامشو بخونم دیدم ترکیده و خودتم خیلی حالت بد بود 

اصلا نفهمیدم دعوا سر چی بود؟؟؟ 

اگه یادآوریش سختته توضیح نده گلم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.