2777
2789
عنوان

جاریم با نامزدم دست داد

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زن داداشش بگه من بهت دست نمیدم؟

اره حالا نمیخواد بگه. مثلا دستشو بزنه به سینه به نشونه احترام بجای اینکه جلو ببره. دو سه بار این کارو بکنه اون طرف دیگه خودشو سبک نمیکنه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

من دوستم شوهرش شب عروسی با دخترخالش میرقصید ،یعنی دختر خاله همش میومد با داماد میرقصید،ولی دوستم کم نمیاورد ، میرفت جلو هم با دخترخالهه میرقصید هم با داماد، ول کن ،کم نیار فقط دلیلی نداره بترسی و ناراحت بشی،ایشون جای ننه نامزدتون هستن

یعنی چی اخه نامحرمه شوهر شمام با یه حرف خواسته سر و تهشو هم بیاره دیگه نزار اینکارو کنه، و اگه دوبار ...

اتفاقا منم میخوام از این ب بعد دست بدم تا چشاش در بیاد زنیکه عوضی

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
اصلا نمیتونم ببخشمش

ببخشش ولی باید تمرین کنه اون لحظه هول نشه ، بالاخره زن برادرش نامحرمه ، تو هم دوست نداری باید به خواسته ات احترام بذاره

کافیه یه بار دست نده دیگه عادت میکنه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

خودتو خراب نکن بیشتر ازاین بااینکه نامزدم هستی ‌وتازه عضو اون جمع شدی 

تو یه درصد فک کن حرفت به گوش جاریت برسه چی میشه به کل آبروت میره شما وقتی نبودی اونا از قبل برادرشوهر زن داداش بودن 

در ثانی چرا جاری بخواد با یه دست دادن حرص تو رو دراره مگه دست دادن چیه مگه ؟