2777
2789
عنوان

روز جهانی منع خشونت علیه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 74 پست
آخه کاش خودش هم یکی از موارد زنهای موفقی بود که ادعاش رو داره .اینجا به یکی گفت تو خونه نشستی و هیچی ...

دکترا ندارم ولی شغل خوبی،دارم به زحمت هم به دست آوردمش موفق هم هستم اگه بهتون برنمیخوره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی باید هر روز باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

باور کن هر روز هست روزانه در سرار دنیا زنان زیادی با مشکلاتاینجوری درگیرن 

حالا ما فقط اماری که توسط پلیس کشور خودمون منتشر کرده میبینیم که سالانه هزاران نفر زیر ۱۸ سال هستن 

دکترا ندارم ولی شغل خوبی،دارم به زحمت هم به دست آوردمش موفق هم هستم اگه بهتون برنمیخوره

خوب خوش به حالت.برا همینه حال بقیه رو درک نمیکنی. مرفه بی درد به امثال تو میگن

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو جمع کن برو بیشتر سواری بده به نر های اطرافت. معلومه انقدر زدن تو سرت که از هم جنس خودت متنفری میخ ...

معلومه جایی که کار میکنی خیلی سرویس میدی به مردا خوب کمترش کن که نیای اینجا تاپیک بزنی بگی به زنا داره ظلم میشه

معلومه جایی که کار میکنی خیلی سرویس میدی به مردا خوب کمترش کن که نیای اینجا تاپیک بزنی بگی به زنا دا ...

این منم که ناراضیم ولی به تو انگار پول خوبی میدن شغل خانوادگیته دیگ 

موندم چه شغلیه که باز دنبال استخدامی معلمی هستی !چیشد ؟شما که تلاشگر بودی و الگوت زنهای اروپایی بود چرا دنبال یکی از اسونترین شغلها برای خانمها در ایران هستی؟ بذار یک کلام بهت بگم ختم کلام .اگر سالها پیش تلاش همین زنهایی که بهشون میگی سیاه نما نبود جنابعالی الان همون لیسانس پیام نور دو قوز آباد رو هم نداشتی که بخوای چهار تا بی سواد دور و برت رو باهاش تحقیر کنی .ماها برعکس تو تحصیلات بالایی از دانشگاه های دولتی سطح یک داریم و برعکس تو هر شغل و درآمدی  را در شأن خانمهای تحصیلکرده نمی‌بینیم !

معلومه جایی که کار میکنی خیلی سرویس میدی به مردا خوب کمترش کن که نیای اینجا تاپیک بزنی بگی به زنا دا ...

@niniyar_2    

@niniyar_3    

نی نی یار این خانم یا شاید آقای زن نما به راحتی به دیگران تهمت جنسی می‌زنه و توهین میکنه 

برای همین دنبال کار موقتی که پول خوبی بدن؟

ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️
برای همین دنبال کار موقتی که پول خوبی بدن؟

همش لاف ودروغ. خدا به داد اطرافیانش برسه که این اگه بره سر کار همشون رو زخمی می‌کنه .از تاپیکاش برداشت من اینه که یک زنیه که سالها سرخورده و خونه نشین بوده تازه یه بادی به کلش خورده و میخواد ادامه تحصیل بده و بره سر کار ولی هنوز نرفته دور برداشته و داره منتشو سر بقیه می‌ذاره 

همش لاف ودروغ. خدا به داد اطرافیانش برسه که این اگه بره سر کار همشون رو زخمی می‌کنه .از تاپیکاش بردا ...

منکه میگم مرده 

این حجم از زن ستیزی نمیتونه برای یه خانم باشه باورم نمیشه واقعا 

نی نی یارا باید کاربریشو بترکونن به اینا کاری ندارن من کاربریم از دست دادم پارسال سر یه موضوع ساده🤦‍♀️

منکه میگم مرده این حجم از زن ستیزی نمیتونه برای یه خانم باشه باورم نمیشه واقعا نی نی یارا باید کاربر ...

ممکنه مرد باشه ولی من زن این شکلی هم دیدم.بعضی زنها آنقدر عقده ای هستن که چشم دیدن پیشرفت و خوشی هم جنساشون را ندارن یا همه خوشی ها و پیشرفت ها و امکانات رو فقط برای خودشون میخوان و دوست دارن بقیه زنها همیشه تو پس زمینه باقی بمونن