2777
2789
عنوان

دوتا ایده دارم برای تولد نامزدم یلحظه بیاید عزیزانم

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 45 پست
پايدار بشين ❤️همين كپسولاى دارو ؟ از داروخونه خريدى ؟

فدات شم عزیزم 

ببین از کپسول های داروخانه هم میشه استفاده کرد ولی عالبا خرازی ها یا ازین مغازه هایی که لوازم تولد و این چیزا میفروشن هم دارن 

الان هفته دیگه تولدشه نمیدونم امسال براش چکار کنم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
فدات شم عزیزم ببین از کپسول های داروخانه هم میشه استفاده کرد ولی عالبا خرازی ها یا ازین مغازه هایی ک ...

به سلامتی عزیزم 

ممنونم 🌹

والا من هر کاری کنم شوهرم سورپرایز نمیشه کلا توقع تولد داره 😀

ولی میخوام خوشحالتر بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم ممنونم 🌹والا من هر کاری کنم شوهرم سورپرایز نمیشه کلا توقع تولد داره 😀ولی میخوام خو ...

حالا برعکس شوهر من اصلا توقع تولد و این چیزا نداره ولی تزین کارای خلاقانه خوشش میاد 🤣 امسال مغزم آچمز کرده ،دوست داشتم باردار بودم امسال کادو تولد بهش جواب ازمایشم رو میدادم که نشد 😆😆

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نامزدت از سوپرایز بدش نمیاد؟از اینکه دوستاش رو خودت خبر کنی بدش نمیاد و غیرتی بشه؟

ن اتفاقا عاشق سوپرایزه ولی خب متاسفانه هیشکی تا بحال سوپرایزش نکرده برا همین میخام بترکونم تا حسرت ب دل نمونه:)

ن بابا زیاد گیر نیس

مثلا ججوری میشه یکم بیشتر بگی چیکارا کنم چه اتفاقایی تو کافه میوفته

به طرف بگو

بریم کافه یه چیزی بخوریم

از قبل با  ویتر ها و مسولینش هماهنگ کن

بگو ما اومدیم، علاوه بر سفارشمون، یک کیک برامون ببارید، شمع هم بهشون بده بذارن رو کیک

سوپرایز میشه اینطوری

مثلا ساعت ۶ عصر میرین

صبح برو کافه 

بگو عصر ما اومدیم، کیک و این شمعایی که بهتون میدم و بیارین

دو نفره تولد بگیر، کافه هم رمانتیک تر و قشنگتره 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
اتاق فرار خوبه کافه دیگ تکراریهدوستشم میتونی اتاق فرار دعوت کنی😁مثلا دوستش کیکو بیاره یا همراه اونی ...

دقیقا مطمینم ب ذهنش هم نمیرسه توی اتاق فرار تولد میخام براش تولد بگیرم

ولی خب اکثرا میگن کافه ولی خب میدونم زیاد جالب نمیشه توی کافه

اگه غذای مورد علاقش کیک مورد علاقشون براش بخری و یک شب دونفره بگو بخندی که تو ذهن‌ بمونه براش رقم بز ...

اخه ما دوتا یکم کم حرفیم میدونم اگ این کارد هم کنم بیشتر سکوت میکنیم همین

ن اتفاقا عاشق سوپرایزه ولی خب متاسفانه هیشکی تا بحال سوپرایزش نکرده برا همین میخام بترکونم تا حسرت ب ...

همون مورد اول بهتره

فقط کاری کن خیط نشه

نه جلو شما  نه بقیه  نه خودش

حالم از اینایی که کیک میزنن تو صورت بیچاره بهم میخوره