2777
2789
عنوان

تو مدرسه همیشه تنهام😞

148 بازدید | 18 پست

هر وقت سعی میکنم برم توی جمع بچه ها منو پس میزنن حس میکنم از من خوششون نمیاد آخه من رفتار خواص و بدی هم ندارم هر سال اینجوری بود زنگای تفریح بچها و اکیپشون جمع میشدن حرف می‌زدن می‌خندن ولی من همیشه یه گوشه واسه خودم نشستم آخه من یخورده هم بچه آروم و ساکتی هستم و میانگرا ولی نه اونقدری که نخوام با کسی حرف بزنم و بدم بیاد یه هفته پیش اردو داشتیم ۲ تا بچه ها گفتن اردو رو باهاشون باشم اونجا هم گفتن بیا صمیمی باشیم اما حالا محل من نمیدن و حس میکنم منو به زور تحمل میکنن دیگه خسته شدم حس میکنم ادم حوصله سر بری هستم که اینجوریه🙁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=361867986]عزیزم شما بری سمتشون و حرف بزنی چکار میکنن؟

سرد رفتار میکنن،نگاه هم میکنن پوزخند ریز میزنن..ببین اصلا یه جوریه انگار من آدم عجیبی هستم یا چون حالا مثل اونا پررو نیستم نباید تو جمع اونا باشم

[QUOTE=361867986]عزیزم شما بری سمتشون و حرف بزنی چکار میکنن؟سرد رفتار میکنن،نگاه هم میکنن پوزخند ریز ...

خوب عزیزم یکم رو روابط اجتماعیت کار کن برو باهاشون حرف بزن باهاشون گرم بگیر و اینقدر رو پوزخند و نگاهشون  حساس نباش ،وقتی رو این موردها حساس باشی همش حس بدی به خودت میدی و انگاری تو اون جمع اضافه هستی