2777
2789
عنوان

با شماره ی باباش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 69 پست
به باباهه پیام بده بگو علی یا ممد هستم دوست دوران مدرسه اقا پسرتون شماره شمارو اتفاقی از فلانی پیدا ...

هشتک کاربردی

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ پسری ارزششو نداره

وقتی یه سال تا پای خود کشی بری بخاطرش همه چیز فرق میکنه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

خب اگه مث من اینستا نداشته باشه چی🦌

اااع اگ توام بچه مثبت باشیووو یکی طنگ بزنه ب بابات بگه یسال اوره دخترتم بابات چ فکری میکنه؟.؟خوشت میاد

من خودمم ۵ ساله ندارم اینیستا خیابون ک میره نمیره؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

میتونه فوتم بکنه

🫤🫤🫤😅😅😅

میتونه فوتم بکنه

نه دیگه اونجوری خودشو پیششون خراب میکنه 😂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲