2777
2789
عنوان

آقابیایین یه خواستگار برام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2969 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم وقتی مجرد بودم یه خواستگار برام اومد فوق العاده سطحشون پایین بود بخدا یه جور پیش من حرف میزد من خودم دلم می‌سوخت حتی سر سفره غذا از گلوم پایین نمی‌رفت.. 

بعد ها شنیدیم پسره به یکی گفته بود همه چیش خوبه هاا فقط اسمشو دوست ندارم 

من انقدرررر سوختم که خدا میدونه

بدترین جا با بدترین شرایط زندگی میکرد .. بعد از اسم من خوشش نیومده بود .. من زنگ زدم خودم شخصا از خجالتش درومدم و تموم .. بعضیا خیلی اعتماد بنفسشون بالاست 

بخاطر اینه ک اکثر پسرای ایران اعتماااد به سقف دارن و خودشونو خیلی خوب و درجه یک و بی عیب میدونن و دس میذارن رو دخترایی ک خیلی سرتر از خودشونه

زیاد دیدم این مدلی. نمونش پسرخاله شوهرم هیچ چیز خاصی نداره اونوقت ی دختر میخواد ک از هر لحاظ نمونه باشه 

منم واقعا نمیدونم چجور به خودشون اجازه میدن

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مطب یه دکتر معروف رفته بودم

بسیار متشخص پولدار و تحصیلکرده تو همین تهران

یه خانم مسن با لباس محلی و درآمد پایین اینطور خودش گفته بود و کشاورز

از منشی مطب سراغ می‌گرفت که آیا آقای دکتر دختر دم بخت دارن واسه پسر خودش

اون لباس محلی خیلی هم اصالت داره و کشاورزی هم بسیار شریفه

ولی دیگه آدم باید با هم سطح خودش بگرده و بچرخه

والا منشی و بقیه فقط میخندیدن

ببین این مدل خوبه، پیغام داده جواب دادین. تموم شد رفت ولی قبلا یه خواستگار داشتم افتضاح

شرایط خودم

شاغل اداره بیمه، قد بلند، تک دختر خانواده اسم و رسم دار، فوق لیسانس

شرایط خواستگارم

کارگر خدماتی که هفته ای سه روز میومد اداره واسه کارای باغبونی و بنایی و تمیزکاری سرویسها، زشت، تحصیلات زیر دیپلم

و به همکارا گفته بود با من صحبت کنن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خانوادشم اصرار که زن قد بلند خوشکل میخواد پسرمون چرا قبول نمیکنی همکار هستین که😁😁

یعنی آبروم جلو همکارام رفت... واقعا بعضیا شعور ندارن😁😁 الان متاهلم و بچه دارم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
آخه چی بگم من همه فک میکنن چون یه بار جدا شدم میتونن به من پیشنهاد بدن این عصبانیم میکنه این که خالم ...

اگه خودت تجربه قبلیت رو ضعف بدونی بقیه هم سوء استفاده می‌کنن. پس خودت حد و حدودت رو مشخص می‌کنی ، یه "نه" محکم و بی تعارف به اینجور افراد بده و عبور کن دیگه بهش فکرم نکن چون ارزش فکرم نداره.

ضمنا شما که داری میری ، بیخیال حرف خاله و عمه و ... فکرایی که فقط عقبت می‌ندازه . به آینده فکر کن پیش به سوی یه دنیای بزرگتر و تجربه های جدید عزیزم

اگه خودت تجربه قبلیت رو ضعف بدونی بقیه هم سوء استفاده می‌کنن. پس خودت حد و حدودت رو مشخص می‌کنی ، یه ...

ممنون عزیزم آره بهتره به هدفم فک کنم تا به این آدمای پوچ و حرفای خاله زنکی

خب اینارو بگو این ک کل شهر بابات میشناسن ک نشد دلبل بالا بودن به چی میشناسن به خوبی بدی دست خیر داشت ...

وا دنبال چی میگردی خوب داره در مورد کبوتر با کبوتر باز با باز صحبت میکنه دیگه

ببین این مدل خوبه، پیغام داده جواب دادین. تموم شد رفت ولی قبلا یه خواستگار داشتم افتضاح شرایط خودمشا ...

چقد حس بدی داشت نه آدم فک میکنه به اندازهی کافی خوب نیس که همچین آدمایی سر راهش قرار میگیرن ولی خوشحالم با کسی که لایقش بودی ازدواج کردی عزیزم