2777
2789
میفهمم عشقم ولی چون خودم ادمیم که تو جمع زود مچ میشم از دیدگاه خودم گفتمبنظرم چیز بدی نیست اینکه بقی ...

اوهوم

آره دقیقا من از این میترسم که یارو فکر کنه خرم سوارم شه ازم سواری بگیره

یا هر شوخی به خودش اجازه میده روم پیاده کنه

ولی بعض افراد میبینم با اینکه رفیق مفیق زیاد دارن و سریع همین مچ میشن 

باهاشون بعد چند مدت شوخی موخی اینا نمیکنن 

نمیدونم راز موفقتیشون چیه

اوهومآره دقیقا من از این میترسم که یارو فکر کنه خرم سوارم شه ازم سواری بگیرهیا هر شوخی به خودش اجازه ...

خب اینکه با بقیه زود مچ بشی ولی حریم خودتو بهشون بفهمونی ملاکه

ما رفیق‌های مشترک با همسرم زیاد داریم که رفت و آمد میکنیم ولی پیش نیومده مثلا حرکت فولی بزنن

درسته شوخی شوخی زیاد میکنیم ولی حد و حدودشونو میدونن

این به خودت بستگی داره قشنگم 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اینکه با بقیه زود مچ بشی ولی حریم خودتو بهشون بفهمونی ملاکهما رفیق‌های مشترک با همسرم زیاد داریم ...

خببب دیگه 

من نمیدونم چطور رفتار کنم دیگه ازون حد نگذره

برا همین میترسم قاطی شم

خببب دیگه من نمیدونم چطور رفتار کنم دیگه ازون حد نگذرهبرا همین میترسم قاطی شم

ببین همه چیز بستگی داره به اینکه ببینی طرفت چقدر جنبه داره تا چه حد شوخی رو جواب میده بعضیا سریع وا میدن از اینکه چقدر بی جنبه هستن از هر لحاظی ها مشخص میشه این رو باید توی طرف مقابلت باید ببینی و بعد بسنجید که چقدر باید باهاش صمیمی باشی

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏