2777
2789

هرچی ژن خراب بوده بین نوه ها تکثیر شده 😅😂

چندسالگی بینیتونو عمل کردید خیلی اذیت شدید اونایی که عمل کردن ..

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سردرد و چاقی و سفیدی مو ارث بردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه بار ۱۸

یه بار ۲۳ سالگی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|

منم ای کاش از مامانم چشمای بادومی و تیله ای و مژه ها و ابروهای مشکیشو وپوست صاف خدابیامرز مانمانبزرگمو به ارث می بردم

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
منم دو طرف هرچی خصوصیات بد داشتن جذب کردملعنت بهشون

من از بینیم متنفرم تمام زیبایی صورتمو گرفته  هرچقدر ابروهام پر و چشام کشیدس این بینیم داغونه داغوننن

چرا دوبار عمل کردین؟بد بودش؟

اره بار اول بد شد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|
من از بینیم متنفرم تمام زیبایی صورتمو گرفته هرچقدر ابروهام پر و چشام کشیدس این بینیم داغونه داغوننن

عمل کن 

منم تاحالا از عمل میترسیدم اما الان بخاطر بارداری بشدت باد کرده

افسردگی گرفتم از خودم متنفرم 

میگم کسی صورتمو نبینه 

دیگه هرچی باشه با هرسختی باشه محبورم عمل کنم

گتد زده روح و روانم

پدر مادرم چشاشون عسلیپدربزرگم چشم آبی دایی ام سبز عسلیدماغ کوچیک خانواده مادریمحالا من دماغ چکمه ای ...

الهییییی

من از تنها چیزی که شانس اوردم قده😂

عمل کن منم تاحالا از عمل میترسیدم اما الان بخاطر بارداری بشدت باد کردهافسردگی گرفتم از خودم متنفرم م ...

خیلی دوست دارم عمل کنم ولی همیشه از بیهوشی میترسم اینکه دوباره به هوش نیام