2777
2789
عنوان

فهمیدم خاستگارم بخاطر خانوادم دیگه نیومد🙁😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 62 پست

حق داشتن، حالا بابات دو دقیقه گل به دهن می‌گرفت.

اونا هم پیش خودشون گفتن جلو ما اینه رفتارشون و بهم احترام نمی‌ذارن، وای به توی خونشون، ترسیدن بیچاره ها

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا ینی اینقدر ظاهر بین بودن🙁🥲

ظاهر بین بودن نیست عزیزم 

فرهنگ مهمترین اصل تو ازدواج 

پدر و مادر شما در خیابان جلوی خواستگار شما مشاجره کردن و این نشان از فرهنگ خانواده شماست 

تربیت مهم ترینشه برا خیلیا احترام مهمم

من خودم تو یه خانواده پرچالش بزرگ شدم

اما تو زندگی مشترکم موفقم طوری که بین همه عروسا بامن طور دیگه ای برخورد میکنن خانواده شوهرم چون میدونن با کی طرفن 

دقیقااا ینی اینقدر ظاهر بین بودن🙁🥲

عزمزمه بحث ظاهربینی نیست.شما خودت یه زن و شوهر پیش دیگران به هم فحش بدن چه فکری میکنی؟ احتمالا اینکه اینا همیشه همینن،پیش من اینجوری فحش میدن وای به حال وقتی که خونن،یا چقدر ببخشید ببخشید بی ادب با هم برخورد میکنن.چجوری بچه تربیت کردن.حتما بچه شون هم مثل خودشونه و هزار تا فکر دیگه ...

به درک مگه خواستگار قحطه من یکسال پسرعموی مامانم وزنعموش پیله شده بودن واسه پسرشون منم به احترام عموی مامانم گفتم اشناشیم اخرش گفتن واسه هم مناسب نیستیم گفتم خیلی هم عالی چون منتظربودم این مسئله تموم شه به خواستگار درستی جواب بله بدم وصحبت کنم چه بهتر به این نتیجه رسیدین 

الانم صدهزار مرتبه شکر عمرم رو عمر همسرم بهترین مرد همسر وبابای بچه هام 

ببین جلو کسی اینجور فوش بدی ببین تنها باشن چجورین قضاوت نمیکنمااا ولی اخلاق ارتباط همه چی در ادم تا ...

بعضی پدرمادراهم یه کارایی میکنناااا خب جلوی بچه و دیگران دعوا نکنید تو خونه رفتین بزنید همو بکشین هوف

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

جالبه پسرا از ازدواج فراری شدن از بلانسبت جمع، دخترای پرتوقع و پرخرج و نسازدخترا ازدواجی شدن

چرا باید به ازدواج تن بدن؟

وقتی تو خیابون انواع و اقسام دختر،انواع ارایش،رنگ مو،لباس های باز و.. و به راحتی باهاشون دوست میشن و چه بسا رابطه جنسی هم برقرار میکنن

وقتی دختر ها انقدر ارزش خودشون رو اوردن پایین و دم دستی شدن اسمش هم گذاشت ازادی چرا یه مرد باید بره زیر بار مسئولیت راحت داره همه استفاده ای میکنه هیچ تعهدی هم به هیچکس نداره

ازماست که برماست،نتیجه کارهای خانوما شده این وضعیت