2777
2789
عنوان

خانمی ک خیانتش اثبات بشه دادگاه مهریه میده بهش ایا 🥴😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 74 پست
بهت نصیحت می کنم اگر مجردی یا حتی ازدواج کردی و الان جدا شدی و بچه نداری به هیچ عنوان به هیچ عنوان ب ...

بنظرت اللن بهش زنگ بزنم یا نزنم بگم پشیمون شدیم شماره همسر سابقش رو بگیرم

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

الان خیانت کردن زن سابق مثل اعتیاد مرده.قبلا تا کسی طلاق میگرفت میگفت شوهرم معتاد بود!!الانم مردایی ...

الان اجی گلم چیکار کنم عذاب وجدان دارم زنگ بزنم دوباره بگم شماره همسر سابقش رو بده برای خودم نیست یکی دیگ هست ک اونم طلاق گرفته

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دیگه گذشته. بعد هم وقتی مادر پسره اینقدر آتیشش تنده که میگه «دادگاه طرف زنکاست» در آینده مشکل ایج ...

اولش گفت چی بگم چمیدونم 

بعدش صدای پسرش اومد گقت بگو خیانت کرده 

گقت میخوای بگم خیانت کرده همینو میخوای بشنوی ؟! چی بگم ؟! بگم خیانت کرده ؟! همینجوری طلبکار

الان اجی گلم چیکار کنم عذاب وجدان دارم زنگ بزنم دوباره بگم شماره همسر سابقش رو بده برای خودم نیست یک ...

نه مادره که اینطوره معلومه نه راضیه نه جواب درست میده.زنکم بزنی بعید میدونم شماره بده بهت.ولش کن 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اولش گفت چی بگم چمیدونم بعدش صدای پسرش اومد گقت بگو خیانت کرده گقت میخوای بگم خیانت کرده همینو میخوا ...

چه پروعن ولش کن برا دوستت دنبال شر میکردی؟اینا کین دیگه!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
چه پروعن ولش کن برا دوستت دنبال شر میکردی؟اینا کین دیگه!!

دوستم نیست خواهرمه 🥲 من عذاب وجدان دارم طرف رد کررم از روی طلبکار بودنش و این چیزا حداقل آدم ی کم محترم جواب بده ن بگ دادگاه الان طرف زنکاست یا چ میدونم چی بگم بعدش بگ خیانت کرده روی اینا طرف رد کردم حالا پشیمونم 🥲 وسواس فکری دارم رهام نمیکنه

نه مادره که اینطوره معلومه نه راضیه نه جواب درست میده.زنکم بزنی بعید میدونم شماره بده بهت.ولش کن

عآره طلبکارم میشه زنگ زد گفت نظرتون چی هست گفتم نظرمون ب معرف گفتیم خواستین از اونا بپرسین ...

با طلبکاری گفت معرف خونش سه تا کوچه اون ورتره من چحوری برم بپرسم خودت بگو🥴  اصلا طلبکاره

دوستم نیست خواهرمه 🥲 من عذاب وجدان دارم طرف رد کررم از روی طلبکار بودنش و این چیزا حداقل آدم ی کم م ...

نه خوب کردی ولشون کن.معلومه دروغ میگن همین مادره فردا نمیزاره خواهرت زندگی کنه 

عآره طلبکارم میشه زنگ زد گفت نظرتون چی هست گفتم نظرمون ب معرف گفتیم خواستین از اونا بپرسین ...با طلب ...

اصلا یه درصد اشتباه نکردی رد کردی.بگو اخه زن حسابی یه جواب زورت میاد بری بگیری تلفنم نداری؟؟بعد خواهرت همینجوری با اخلاق رفتار اینا قبولم بکنه بره تو این خانواده؟؟!!

اصلا یه درصد اشتباه نکردی رد کردی.بگو اخه زن حسابی یه جواب زورت میاد بری بگیری تلفنم نداری؟؟بعد خواه ...

من خودم برگام ریخت از طرز رفتار و صحبتش و این قضیه ک پرسیدم چرا طلاق گرفته خانمه خیلی بد جواب داد گفت چ میدونمممممم چی بگممممم

پسر بهش گفت بگو خیانت کرده اینم اینو گفت و...

اگه ردشون کردید نیاز نی عزیزدلم

عآره رد کردیم آبجی 🥲 بد کردم؟ خاک تو سرم وسواس فکری دارم مدام میگم خاک تو سرت😅🥲

عزیزم سطر اول رو متوجه نشدم؟ نوشتب خواهرم چند تا طلاق داره ینی چی؟

ولی در کل در مورد اینکه رد کردی نیاز به عذاب وجدان نیس

اصن از قدیم تا حالا معمولا کسی همون بار اول جواب مثبت نمیده تا ببینه طرفش چقدر پیگیره، اگر بخواننن بازم زنگ میزنن نگران نباش، اگر نه که هیچ شاید اصن طرف نورد خوبی نبود خدا اینطوری کرده که از همین الان ارتباطش نزدیک نشه 

نگران نباش ازدواج قسمته اونی که قرار باشه خواهرت باهاش ازدواج کنه قسمت باشه تو سرنوشتش قرار بگیره از دست نمیره 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
عزیزم سطر اول رو متوجه نشدم؟ نوشتب خواهرم چند تا طلاق داره ینی چی؟ولی در کل در مورد اینکه رد کردی نی ...

بخدا قسم پشت تلفن مادرش اینقدر طلبکار بود همون لحظه اول حس کردم دروغ میگ نمیدونم طلبکاره و حس خیلی خیلی بدی ازش گرفتم همون لحظه اول بازم بار دوم ک میخوایت بپرسه نظرتون چیه بازم طلبکار بود گفتم از معرف بپرس گفت ۳ تا کوچه پایین تر من برم خانومم با دعوا خودت بگووووو دیگگگ انگار طلب پدرش از من داره منم گفتم ن