2777
2789
در مدارس پسرانه معلم ها یک تیکه شلنگ دستشون هست و اگر دانش آموز جیک بزنه همونجا نقدا جوابشو میدن --- ...

من با دبیری دعوام شد کارمون به اموزش و پرورش کشیده شد 😂

و الان هم متاسفانه دبیرم هست دوتامون از هم متنفر هستیم 😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مقصر بودی یا دبیرتون ؟

جواب درست منو تو برگه اشتباه گرفته بود و من هرچقدر گفتم قبول نکرد منم بی اجازه از کلاس رفتم بیرون به مدیر گفتم مدیرم سعی میکرد منو اروم کنه

و به ساعت بعدش اون جمع از من عذرخواهی میکرد

خوش به حالت 😂من با دبیری دعوام شد کارمون به آموزش و پرورش کشید 😂و الان هم دبیرم هست متاسفانه

والا تازه بهم میگه دخترم

ببخشیدا این کلمه رو میگم بهش گفتم کو*ن*ی 

کنار دوستم غیبتش میکردیم بعد داشتن میگفتن طالبی معلم عربی مون سگه منم گفتم سگ نیست که همون کلمه بالایی رو بهش گفتم بعد بغل دستم بود شنید خندید رفت 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
در مدارس پسرانه معلم ها یک تیکه شلنگ دستشون هست و اگر دانش آموز جیک بزنه همونجا نقدا جوابشو میدن --- ...

الان ک دیگه اینجوری نیست😬

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

من با دبیری دعوام شد کارمون به اموزش و پرورش کشیده شد 😂و الان هم متاسفانه دبیرم هست دوتامون از هم م ...

دعوا سر چی بود

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
جواب درست منو تو برگه اشتباه گرفته بود و من هرچقدر گفتم قبول نکرد منم بی اجازه از کلاس رفتم بیرون به ...

عزیزم چقدر بد .. منم همچین تجربه ای داشتم نه تنها قبول نمی کرد بلکه از خطمم ایراد می گرفت 😕

ولی اینجا دلم برای معلمت سوخت چون گفتین گریه کرده 😶💔

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
والا تازه بهم میگه دخترمببخشیدا این کلمه رو میگم بهش گفتم کو*ن*ی کنار دوستم غیبتش میکردیم بعد داشتن ...

والا عجب دبیر خوبی داشتی 😂

والا من از دبیر معذرت خواهی کردم و دیگه عادی رفتار کردم ولی اون هنوز یادش مونده دعوا پارسال هنوز هم ازم متنفره 😂

والا عجب دبیر خوبی داشتی 😂والا من از دبیر معذرت خواهی کردم و دیگه عادی رفتار کردم ولی اون هنوز یادش ...

یه چیزی میتونم بهت بگم حالم بده واقعا

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
چرا هست

وای چه وحشتناک😨فکر میکردم تنبیه بدنی خیلیییییییی کم شده

شما دبیر هستید؟🤔

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒                                   پشت دستمو داغ گذاشتم، که دیگه تاپیک نزنم😒🥴

ارع تا دلت بخاد دفه اخر داشتم با گوشی امتحانمو جواب مبدادم لو رفتم گوشیمو محکم از دستم کشید منم رو گوشیم حساس رفتم دفتر همه معلما نشسته بودن گفتن باید از مدیر معذرت خواهی کنی بگی غلط کردم جلو همه ی سلیطه بازی در اوردم ک همه ازم معذرت خواهی کردن گوشیو با احترام پس دادن😂😂