2777
2789
عنوان

خانوماااا دلمو خنک کردممممم

128 بازدید | 12 پست

به فامیلم گفتم دوست ندارم هیچکس راجب زندگیم دخالت کنه اون هی میگفت دلمون واست میسوزه

منم گفتم مگه چمه دلتون بسوزه خدا نگاهش به من باشه

کافیه با حرف هیچکس راجب زندگیم تصمیم نمیگیرم 

هر وقت خدا خواست بچه ام میشه

بازم میگفت از ما راهنمایی نمیخوای

منم گفتم تو این عصر تکنولوژی دکترهای پیشرفته چرا بیام راجب بچه از شما راهکار بخوام 

وای خیلی حس بدی بهم داد

من مشکل دارم اونم با دکتر رفتن و خواست خدا حل میشه

ولی به اونا نمیگم مشکل دارم بهم میگه اگه مشکل داری بگو دارم 

مامانت دلش نوه میخواد منم گفتم خدا هروقت خواست میده

دیگه نمیتونم بزور بچه بیارم

خیلی غصه دارم بچه ام نمیشه اطرافیان هم تحت فشارم میذارن

ب دیگران ربطی نداره

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

سرشون میاد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن خودشون بچه دارن

حتما که نباید بچشون نشه......در مورد مسائل دیگه ینفر مثل خودشون میاد تو زندگیشون دخالت کنه.............صبر کنه .......دنیا گرده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
اخه میگه به ما ربط داره بقران خسته شدم انقدر گفتم خودم ولی من مشکل دارم بهشون نمیگم

ببین دیگران همیشه حرف دارن من چن سال نازایی داشتم بچه دار نمیشدم چ حرفا ک بهم نزدن اطرافیان

الان سومی رو باردارم ناخاسته شد همون اطرافیان بازم شرو کردن چرت گفتن

میبینی

دیگران هیچ وقت از ما راضی نمیشن

من تو دو حالتش گریه کردم باحرفاشون

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

یکی از اقوام ما سال ها بچه دار نمیشدن، با زیارت رفتن و مراجعه به دکتر الان ماشالله ۳ تا پسر دارن.توک ...

اره عزیزم منم بهترین دکترا میرم 

خدا کنه این بهار خدا یه بچه سالم بهم بده

ببین دیگران همیشه حرف دارن من چن سال نازایی داشتم بچه دار نمیشدم چ حرفا ک بهم نزدن اطرافیانالان سومی ...

منم اگه خدا اولی رو بهم داد دومی رو بعد دوسال میارم دیگه 

برای همیشه همین دوتا باشه

البته هرچی خدا صلاح بدونه

منم اگه خدا اولی رو بهم داد دومی رو بعد دوسال میارم دیگه برای همیشه همین دوتا باشهالبته هرچی خدا صلا ...

ان شاالله