2777
2789
عنوان

واقعا توی زندگی متاهلی همینقدر لوس هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناز کردن خوبه لازمه ولی از یه جایی به بعد مرد رو به شخصیتی برعکس زنش سوق میده

ناز کردن فرق داره با بزرگ کردن مشکلات .البته خیلی از مسائلی که مطرح‌میکنن مشکل نیست اختلاف نظر و اختلاف سلیقه ست

راضیم به رضای تو
من بمیرمم سر تخت مردشور خونه بلند میشم به مردشور میگم تو زحمت نکش خودم میشورم

عهی 

برای همینه به هرکسی میرسم میگم با میتونید نازکنید و پرتوقع باشید 

بساز و کم توقع بودن درد و بدبختیه

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

عهی برای همینه به هرکسی میرسم میگم با میتونید نازکنید و پرتوقع باشید بساز و کم توقع بودن درد و بدبخت ...

این موارد درسته .ولی اینکه تا بگن بالا چشمتون ابرو میان تاپیک‌میزنن خییلی تو زندگی سختی کشیدم ، تو جوونی پیر شدم .شوهرم و خانوادش خییلی اذیتم میکنن !

راضیم به رضای تو
ناز کردن فرق داره با بزرگ کردن مشکلات .البته خیلی از مسائلی که مطرح‌میکنن مشکل نیست اختلاف نظر و اخت ...

خودشون ضرر میکنن  ، شوهر رو فراری میدن باعث دروغ و پنهون کاریش میشن

ما زنها اگه حسادت و تمامیت خواهی افراطی رو کنترل نکنیم زندگی به هم میریزه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
این موارد درسته .ولی اینکه تا بگن بالا چشمتون ابرو میان تاپیک‌میزنن خییلی تو زندگی سختی کشیدم ، تو ج ...

😂😂😂😂😂انصافا من برای روانشناس زندگیمو میگفتم جوری رفتار میکرد انگار دارم براش رمان میگم از بس چوب رفته تو آستینم 

بعضیا واقعا کششو ندارن 

بعضیا هم از بس بدبختی میکشن دیگه تحملشون بالاست 

مثلا بعد ازدواج دو درصد طرف و خانوادش باهاش بهتر از خانواده خودش رفتار کنن فک میکنه رفته توی بهشت و توقعش کمع

کاربری واگذار شد به آنیتو🥱         برای تو🫀

امروز دستم خورد شربت شیره انگور ریخت رو فرش با همسرم قهر کردم چون اومد بغلم کنه اینجوری شد😁

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂