2777
2789
عنوان

مرگ عذاب قبر و ترس از جهنم و خود کشی🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 48 پست

منم از دانشگاه و درس خسته شدم دیگه نمیخونم

🥲 چون از خواهرم دورم تنها رفیق واقعیم

ن. هر جا هستی امیدوارم خوب باشی ولی لعنتی یه لحظه خندیدن با تو می ارزه به صد تا دنیا

:) دلم یه خلاف سنگین میخواد باهاتو

شده باهات برم زندان...شده باهات برم جهنم هم کیف میده

شده با هم سیگار بکشیم باز خوبه

من معتادتم..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی من دخترهمسایمون خودکشی کردد باقرص برنج قبل اینکه توقبر بزارنش من عاقبت اون دنیاشودیدم ک چ قبری براش درنظرگرفتن مرگباربود وترسناک اون خابم پس ازفکر خودکشی ک شیطان داره بهت نفوذ میکنه رهاشو 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

پر خوری اصلا نکن 

حتما شب دانه ی کاج 

تخمه و هویج یا جینسینگ بخور تا بدنت هورمون سیری داشته باشه و بتونی روزه بگیری 

هر میوه ای هم که میاد اینه فرمودن اول فصلش بخورید .الآنم فصل به هست و بدنت احتیاج داره 

پیامبر صلوات الله فرمودن 

برای زیتچاد شدن صبر یه روز صبح ناشتا به بخورید 

کدو هم که معروفه که غذای حضرت یونس بود و برای کم کردن خشم و غضبش خدا روزیشو مرد و ذکر یونسیهمن سوره یونس هم هر روز می خونم 

حتما بخون هم چین حالت جا میاد 

سوره انسان و عمل بهشم عالیه و واقعا آدمو انسان می کنه 

عمل بهش یعنی مثل اهل بیت یه روز روزه گرفتن و با آب افطار کردن و دادن غذا به یتیم و فقیر و اسیر 

طعام غذای جسم هست 

اطعام غذای روح 

برو غذا بده به فقیر بی چاره ها حتی حیونا

یا حداقل محبتشون کن 

هم چین حالت جا میاد که نگو و نپرس 

صله ی رحم هم خیلی خوبه برای اعصاب 

کمک جانی و مالی و دید و بازدید با فامیل یادت نره عزیز جان که مثل نماز واجبه و آنقدر اثرات خوبی داره که نگو و نپرس

مسیحیت میگن پر خوری اندوه میاره 

ما مسلمونا می گیم مکروهه 

همون کبدتو داغون می کنه که اندوه میاره

سوره نصر هم حتما بخون زیاد 

فک کنم عصر پنج شنبه چهل مرتبه می خونن اگه درست بگم 

کلا مستحبات عالین برای روح و جسم 

از دست دادن عزیزان غم بزرگی هست و ناراحتی الانتون قابل درک 

اما خودکشی بازم جایز نیست جدا از اینکه گناه بزرگیه نمیتونه ارامشی که دنبالشید رو بهتون بده و بعد از این کار باز هم نا اروم میمونید 

اگر این افراد از دنیا رفتن ،شاید فکر کردن به این موضوع که اونها الان در جهان دیگه مشغول زندگی بعدیشون هستن و همه ما بلاخره زمانی به عزیزانمون ملحق میشم در سرای دیگه بتونه کمی از اندوهتون رو کاهش بده 

عزیزم من اگر جای شما بودم با خیرات مادی و معنوی سعی در خوشحالی روح اون عزیزان میکردم و اینجوری به بهبود حال خودم کمک میکردم ضمن اینکه به یک روانشناس حاذق مراجعه میکردم تا با مشورت درست بتونم از دوره سوگواری عبور کنم

اگر هم به طریق دیگه ای این عزیزان رو از دست دادید بازم مراجعه به روانشناس برای عبور از دوره سوگواری موثره

حرف زدن شما رو از اون مرحله شوک و بهت بیرون میاره 

ضمن اینکه بعضی  از رنجها زمان میبره تا کمی سبک بشه به خودتون زمان بدید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
پر خوری اصلا نکن حتما شب دانه ی کاج تخمه و هویج یا جینسینگ بخور تا بدنت هورمون سیری داشته باشه و بتو ...

قربون معرفتت ولی اجازه بده ایشون حالش بهتر شه و بعد براش روزه و عبادت و .‌..تجویز کن ! 

البته که دل آرام گیرد با یاد خدا ولی پله پله 

الان ایشون حوصله خودشم نداره چجوری یه شبه روحانی بشه 

بنظرم بهتره از مشاوره و دارو کمک بگیره و بعد که حالش بهتر شد معنویتش و تقویت کنه و ...

قربون معرفتت ولی اجازه بده ایشون حالش بهتر شه و بعد براش روزه و عبادت و .‌..تجویز کن ! البته که دل آ ...

اخه خودم خیلی درمان کردم برای خودم و خواهرم 

متاسفانه نمیشه فقط با داروی خوراکی خوبش کنی 

چون حجم دارو هاش زیاد میشه 

مجبورم یه کمشو با اعمال و اوراد وارد بدنش کنم 

من کلی با خواص سوره ها و دعا ها و اذکار خودم و خانوادمو درمان می کنم 

از نظر علم شیمی هم درست در میاد 

مثلا کلمه ی آهن دقیقا تو آیه ی 26 سوره ی حدید هست که عدد اتمیشه و ....

مثل ماه رمضون که قراره دستگاه گوارش استراحت کنه و قراره از طریق قرآن و دعاها هم تغذیه بشیم

مثلا زیارت عاشورا خونریزی رو بند میاره و .....

بهتره به قرآن هم به نیت هدایت بازکنی 

هر سوره ای اومد همونو با لهجه ی عربی قرائتش کن 

اقرار به ولایت رهبری هم خیلی خوبه و امام زمان کمکت می کنه 

حتما دعای فرج بخون و از انقلاب و رهبری دفاع کن 

قربون معرفتت ولی اجازه بده ایشون حالش بهتر شه و بعد براش روزه و عبادت و .‌..تجویز کن ! البته که دل آ ...

متاسفانه به وقتایی حال روحی مون آنقدر بده که  به قول اروپایی ها قراره حداقل دلقک بشیم و ادای آدم خوبا رو در بیاریم و  کادو بدیم به بچه ها تا حالمون خوب بشه