2777
2789
عنوان

میشه اگه نینی یا بچتون پیشتونه همین الان محکم بوسش کنید❓️🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 47 پست
اولی بحق حضرت زهرا س خدا دامنت رو سبز میکنه🤲الان داشتم فکر میکردم ما آدمها چقدر عجیبیم!!!!هیچکس از ...

ن اصلاماهاباتفاوتامون داریم امتحان میشیم و زندگیمون سپری میشه هرکسم ب نحوی الهی ازاین امتحاناسربلندبیرون بیایم بحق علی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

🥺🥺🥺🥺

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیای مسخرس ولی من عاشق کف پای بچهای تپلیم دلم میخادهمش بوسشون کنم🤩😂میشه گف پای بچتو بجای من ببوسی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

پودر شکوفه سنجد بخور،بچه هات دوقلو میشن👌

عزیزم شما میدونی ازت چنتا سوال بپرسم؟

قرصای ک برای تنبلی تخم دان هست من مشکل نداره تخمدانم اما بخورم اشکال داره ؟چون خیلیا ک دوقلو دارن تنبلی داشتن از این قرصا خوردن

بعد گلم چیزی ک شما گفتی چجوری بخورم کی بخورم چن بار

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

خیای مسخرس ولی من عاشق کف پای بچهای تپلیم دلم میخادهمش بوسشون کنم🤩😂میشه گف پای بچتو بجای من ببوسی

عزیزه دلمی بزرگوار🥰🥰

شیرین کام باشی 😀❤️😍😍

چششم👼🏻🥰❤️🌺

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

عشقم ایشالا در آینده زود،کفِ پای نی نی ت رو نبوسی؛میگن دیر راه می افته (قدیمی ها)😉

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عشقم ایشالا در آینده زود،کفِ پای نی نی ت رو نبوسی؛میگن دیر راه می افته (قدیمی ها)😉

وای اره میگن اینجا😂بزار سالم باشه دنیابیاددیرراه بیفته اصلا😐😂

عزیزم شما میدونی ازت چنتا سوال بپرسم؟قرصای ک برای تنبلی تخم دان هست من مشکل نداره تخمدانم اما بخورم ...

من طب سنتی زیاد مطالعه میکنم و برنامه ها و کلیپ هاشونو دنبال میکنم،اینم تو منابع طب سنتی دیدم؛ولی چون دغدغه م نبود سطحی ازش گذشتم من برخلاف شما اصلا دوقلو دوست ندارم

وای اره میگن اینجا😂بزار سالم باشه دنیابیاددیرراه بیفته اصلا😐😂

آره بابا راست میگی بچه که راه بیفته اول دردسرِ،زبون که باز کنه آخرش😁

آره بابا راست میگی بچه که راه بیفته اول دردسرِ،زبون که باز کنه آخرش😁

حرف زدناش سردرد اصلیه😂😐بخدامن شوهرم پیشم بود ۱۰روز درماه خونس فقط ایقدر افسردگی نداشتم

حرف زدناش سردرد اصلیه😂😐بخدامن شوهرم پیشم بود ۱۰روز درماه خونس فقط ایقدر افسردگی نداشتم

بخدا منم اگر شوهرم فقط ۱۰روز در ماه پیشم نباشه افسردگی م خوب میشه😎

بنظرم شما جزء خوبان و خواص هستین که خدا بهتون نظر کرده😂فقط ۱۰روزدر ماه؟؟مگه داریم؟مگه میشه؟آخه لامصب چیکار کردی که برگزیده شدی؟؟؟؟!!!!!!

نی نی ندارم 🥲مراقب خودت باش لطفا قشنگمهمه چی خوب میشه 🫂❤

زندگی هر لحظه داره برام سخت تر میشه🖤

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

بخدا منم اگر شوهرم فقط ۱۰روز در ماه پیشم نباشه افسردگی م خوب میشه😎

ای توروحت😂😂😂