2777
2789
عنوان

یه سگ نر خره ولگرد تو کوچه داریم مدام دنبالم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 147 پست
خب مگه خواسته بخورتش ؟ بدبخت محبت میخواسته 😐😐😐

چ ربطی داره من که خودم فوبیاشو دارم ممکنه تا پای مرگ برم وسواسم دارم 

خو بدش میاد بیاد دنبالش هعی لباسشو بشوره مگ به سگ آسیبی زده؟

اگ اینطوریه پسرا هم بیان دنبال دخترا قصدشون محبته نباید کاری کرد

میشه در راستای حمایت از حیوانات انقد همنوع خودتو نکوبی زمین؟😐از اول تایپیک داری توهین میکنی بهم جوا ...

خب مگه دروغ میگم ؟ بیچاره چیکارت داشت عزیزم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این سگ مگه اسی رو گاز گرفته ؟ بدبخت هیچ کاری نکرده

عزیزم بحث با شما بی فایدس چون فقط دارید احساسی نظر میدید 

اره باید اسی رو گاز میگرفت تا شما خیالت راحت میشد انگار 

با کی میجنگی گلم؟ نا هممون حامی حیواناتیم ولی افراط در هر کاری غلطه 

یکمم راجع به بیماری حیوانات مطالعه کنید 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

چ ربطی داره من که خودم فوبیاشو دارم ممکنه تا پای مرگ برم وسواسم دارم خو بدش میاد بیاد دنبالش هعی لبا ...

بدش میاد ؟ شرمنده دیگه ببخشید 😐🥴 کل زمین برای ایشون نیستا 

اونجا هم محل زندگی اوناست

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

😐این بنده خدا فقط گفت سگ نره خر الان خر مگ حیون نیس؟

مگه من دارم میگم چرا گفتی 

برو بخون بعد ریپ بزن 

الان این سگ آیا هار بود ؟ حرف من اینه

نیاز نیست حتما هار باشه که اسیب بزنه 

سگایی که گله ای می افتن دنبال یکی گازش میگیرن یا میترسوننش هیچکدوم هار نیستن ولی اون ترونا و وحشتی که تو اون ادم به وجود میارن اسیبیه ک هیچوقت فراموش نمیشه 

یا من خودم بار اول ک دیدم با سرعت داره میاد هول کردم خوردم زمین افتادم ب خونریزی نزدیک بود سقط کنم

چون هار نیست دلیل بر بیازاریشم نیست اینجا هم نیازی به حمایت شما نیست کسی به حیوونا توهین‌نکرده یا اسیب نزده

این جوگیر بازیارو درمیارید را به را توهین‌میکنید وقتی یکی هم بخواد به حق از یه حیوونی طرفداری کنه میگن اره اینم از اوناست !

اتفاقا جای حیوونا تو خیابون نیست صاحبای خرشون ولشون کردن تو خیابون.

این سگ بیچاره اصلا صاحب نداشت