2777
2789
خب خانم تصمیم گیرنده است یا شرایط رو می پذیره بدون اینکه بخواد طرف رو تغییر بده یا جواب رد میده

نه منظورم اینه کسیکه بخواد فقط روی اولویت های خودش خرج کنه بدون اینکه طرف مقابلش رو در نظر بگیره اسمش ادم خسیس هست

شاید الان اولویت هاشون همراستا بود ولی در طول زندگی اولویت های جدیدی برای خرج کردن پیش اومد، اونوقت باید طلاق بگیررن؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم با ی ادم فقیر ازدواج کنی بهتره اونموقع لااقل نداری که خرج کنی

این خیلی بده ادم خسیس پیرت می کنه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

حداقل بی پوله رو میدونی نداره برات خرج نمیکنه.ولی پولدار خسیس داره ولی زجرت میده به لعنت عمر نمیارزه.انگار جلوت چلو کباب باشه بگن علف بخور

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
چه شوخی خواهر من شوهرم خسیسه اگه بدونی چی کشیدم گاهی تو فکر بودم خدای نکرده با کسی برم تو رابطه که پ ...

یعنی تنها راه پول دراوردن تو رابطه رفتنه ؟؟😐😐

ن بابا منظور من از خسیس این نیست😐😂منظور من مثلا اینکه چون گفت عقد نگیریم و یکی باشه عقد و عروسی من ...

چرا فکر کردی این ادم خسیسه واقعا ،خب اینجوری که میگی یعنی ادم برنامه ریز هست به جای اینکه پولشو دوبار بریزه تو خیک مردم یبار میریزه و اینجوری هم جشن گرفته هم یه پولی براش میمونه که بی هدف خرج نکرده

خرج هرچیزی نمیکنه مثلا

نه عزیزم ادم خسیس برا خودشو و زن و بچشم زجر میکشه خرچ کنه.عاقلانه خرج کردن  درسته.ادم خسیس نه عاقلانه نه غیر عاقلانه خرج نمیکنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
یعنی تنها راه پول دراوردن تو رابطه رفتنه ؟؟😐😐

وقتی شوهر نفهمم حتی نمیزاشت برم سر کار تنها راهش همین بود هر چند من شرافتم انقدر زیاد بود که خداراشکر این راهو هرگز نرفتم و نخواهم رفت چون خدارا میبینم

نه منظورم اینه کسیکه بخواد فقط روی اولویت های خودش خرج کنه بدون اینکه طرف مقابلش رو در نظر بگیره اسم ...

وقتی متاهل باشی بحثش جداست چون اولویت با حفظ خانواده است مثلا اگر چند سال بعد من دیدگاهم عوض بشه اگر عاقل باشم باید در موردش با طرف مقابل صحبت کنم  حرف های همو بشنویم با هم به یک توافق برسیم. الان ایشون ازدواج نکرده خیلی ها به امید تغییر دادن طرف ازدواج می کنن.

وقتی شوهر نفهمم حتی نمیزاشت برم سر کار تنها راهش همین بود هر چند من شرافتم انقدر زیاد بود که خداراشک ...

وقتی نمیذاشت بری سر کار چطور میذاشت راحت باشی که بتونی با کسی مخفیانه در ارتباط باشی!!

والا همین که به ذهنت رسیده عجیبه!!