2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به یه خانوم چهل ساله مجرد چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 159 پست
خیلی خوشحالم که حرفم مورد تایید یک خانم فهمیده و فرهیخته واقع شده .😍❤️

عزیزی این صفتای خودته😅❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر میکنم چقدر این خانم محبوب خداست و به این فکر میکنم خدا اونو از چه اتفاق های بدی دور کرده و یا چه زندگی زیبایی براش رقم خواهد زد

معتقدم خدا بهترین پازلو برای بنده هاش میچینه اگر بهش توکل کنیم

یک آدم عاقل و بالغ که برا زندگی خودش تصمیم گرفته

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

استارتر من خیلی دوست دارم مثل شما مستقل باشم 

خیلیم اذیت شدم سرش 

ب نظر تو اشکالی داره من ۲۱ سالگی وارد دانشگاه بشم یعنی ۳ سال از هم سن و سالام عقب‌ افتادم 

همش تو فکر اینم چجوری برسم بهشون اون ۳ سال رو چجور جبران کنم همش در حال حساب و کتابم که اونا ۲۵ سالگی فارغ التحصیل میشن من ۲۸ خیلی اذیتم بابتش 

میشه هر کس ک میخونه هم راهکارشو بگه

اینکه ازدواج و بچه رو دوست نداشته احتمالا اسیب هایی دیده، اینکه از جنس مخالف خوشس نمیاد هم طبیعی نیست

بنظر میاد یسری جنبه های زندگیش براش فقط مهم بودن که تو اونا خوش درخشیده

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
فکر میکنم چقدر این خانم محبوب خداست و به این فکر میکنم خدا اونو از چه اتفاق های بدی دور کرده و یا چه ...

مرسی گلم😃❤

استارتر من خیلی دوست دارم مثل شما مستقل باشم خیلیم اذیت شدم سرش ب نظر تو اشکالی داره من ۲۱ سالگی وار ...

عزیزم هیچ اشکالی نداره به خدا وقتی سن من شدی میفهمی😑

مهم نظر خودتع اگه خودت دوس داری و راضی کع عالیه

مرسی گلم❤ خداروشکر راضیم

اینکه ازدواج و بچه رو دوست نداشته احتمالا اسیب هایی دیده، اینکه از جنس مخالف خوشس نمیاد هم طبیعی نیس ...

آسیبی ندیدم حقیقتا هیچوقت😃