2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به یه خانوم چهل ساله مجرد چیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 159 پست
به این خاطر عزیزم گفتم نرمال نیستی

خداروشکر پس. اگه نرمال بودن یعنی این

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

آره😅

به نظر شما تو سن من دنبال چه رشته ای برم  به نتیجه میرسم؟ بعضی ها میگن زیر شاخه های ریاضیات مثل کامپیوتر و معماری و ..  نمیشه تو سن بالا ادامه داد

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راضیه والا صبح یه کاریری ول کن نبود هی بهم میگفت ترشیده بدبخت خواستگار نداشتی لابد ازدواج کن میفتی ت ...

کلمه زشتی به کار برده 

و اصرارش روی اشتباهش بدتر بوده 

امیدوارم خدا هدایتش کنه

تمسخر و توهین هیچ گونه مجوز و توجیهی نداره

امضاتون رو خوندم احتمالا جدید عضو شدید فضای غالب نی نی سایت متاسفاته همینه و افراد توهین کننده زیادن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
حتی اگه به قول اون دوستمون شما نرمال نباشی (منظورم بد نیست ،صرفا به این معنی که درصد ادم هایی که ازد ...

درسته

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                                👷‍♀️مهندس معماری سوالاتتون راجع به مسائل مهندسی داشتین بپرسین❤  

به نظر شما تو سن من دنبال چه رشته ای برم به نتیجه میرسم؟ بعضی ها میگن زیر شاخه های ریاضیات مثل کامپ ...

چند سالته گلم؟

کلمه زشتی به کار برده و اصرارش روی اشتباهش بدتر بوده امیدوارم خدا هدایتش کنه تمسخر و توهین هیچ گونه ...

آره  جدید اومدم اصلا خیلی تعجب کردم

۳۵

من اگه بودم میخوندم دندون قبول شم ۶ ساله سریع عمومی میشی و پول پارو میکنی و پرستیژ عالی و زود بازده هست

من اگه بودم میخوندم دندون قبول شم ۶ ساله سریع عمومی میشی و پول پارو میکنی و پرستیژ عالی و زود بازده ...

چون شاغل نیستم  و از درس فاصله گرفتم  میترسم نتیجه نگیرم

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
چون شاغل نیستم و از درس فاصله گرفتم میترسم نتیجه نگیرم

خب با ترس که کاری پیش نمیره باید تلاش کنی میشه

نظری ندارمبا خانومی تو همین سن که ازدواج کرده باشه بنظرم فرقی ندارنهرکدوم خوشبخت ترن که دلشون شاد تر ...

مرسی گلم❤

روتینتو اینجا دوباره بگو؟ خیلی دوست دارم بدونم اگه این سبک زندگی رو انتخاب میکردم، روزام چجوری میگذش ...

صبح ۵ بیدار شدم کافه و صبحانه درست کردم ماشینمو دادم کارواش ساختمون تمیز شد رفتم شرکت بیکار بودم اومدم نینی سایت ظهر رفتم رستوران عصر رفتم سینما و استخر بعدشم هاپومو بردم گردش الان اومدم خونه و میخوام شام درست کنم و یکم پروژه ها رو مدیریت کنم از لب تاپم و بعدشم خواب

صبح ۵ بیدار شدم کافه و صبحانه درست کردم ماشینمو دادم کارواش ساختمون تمیز شد رفتم شرکت بیکار بودم اوم ...

چقدر عالی و آروم.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.