2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه اون لج کنه کلا اشتی نمیکنه جواب زنگ هم حتی نمیده .. یبار دیگه قهر کرد انقد قخر موندیم باباش فهمی ...

خیلی درکت میکنم 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

ببین عزیز زندگی همینه بایدیکی کوتاه بیاد وگرنه زندگی ازهم میپاشه .بنظرمن این بارپیشقدم شو آشتی کن بعدبشینین حرفاتونوبزنین..بگو بیاسعی کنیم دیگه قهرنکنیم حتی اگه دعوای شدیدی کردیم.بگو اگه واقعا زندگیمونو..همو دوستداریم بایدگذشت داشته باشیم هم من هم تو...

وقتی یه حرفی میزنه ناراحت میشی بجای اینکه بهش بگی حرفت درست نبود واقعا ناراحت شدی ..زود لج نکنی ..ایشونم همینطور.

امروز توی. تاپیکی خوندم طرف یه کتاب معرفی کرده بود اسمش (هنرزن بودن)میگف خیلی تو زندگیش تاثیرداشته ..زن وشوهرباهم خوب شدن همودرک میکنن و...خواستی توگوگل سرچ کن بخون.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ب نظرم معذرت خواهی نکن ولی قهر رو هم ادامه نده جوری رفتار کن انگار اتفاقی نیفتاده

ماهم اکثرا همینجوریم

برای دعواها و بحث های کوچک البته

وگرنه زن و شوهر باید ۴۸ساعت قهر باشن و دنبال اشتی کنون و معذرتخواهی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
ن عزیزم اینو دیشب گفتم اون حرفم ک بهش برخورد رو چند روز پیش گفتم

در کل وقتی میدونی شوهرت به اصطلاح کینه ایه قهر ادامه دار میشه و اشتی نمیکنه تا شما پیش قدم بشی چرا بحث کش میدی؟؟؟؟ 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃