2777
2789
عنوان

بیاین تا خودمو خفه نکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 31 پست
پول ندارم تازه رفتم سرکار اونم سه ماه آموزشی بعد از سه ماه حقوق میگیرم 😖

بابا اینکه ناراحتی نداری پولش جمع می‌کنی بلاخره 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

منم بینی ام بزرگه ، پولشو ندارم اما اگر میلیارد هم بدن بگن برو عمل کن از عمل میترسم عمرا اگر برم ، اونیکه منو بخواد مسخره کنه قطعا ارزش خود اون شخص میاد پایین و شعور و فهم شو میرسونه ، چرا از ارزش من نزد افراد دیگه کم بشه ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می تونی عکس بزاری از دماغت

ببین یه دماغ استخونی که شکسته روش یه قوز داره 

تازه یکمم درازه 😟🙁

دسته بیله 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

منم خیلی جذابم ولی جوش زندگیم رو به گند کشیده

منم جوش دارم ولی بزرگ نیس ریزه 

رو مخه خیلی 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

اگه با یه عمل بینی خوشگل میشی که زشت نیستی

وایییی آره فقط یه عمل بینی میخوام 

خداکنه بتونم پولشو زود جور کنم 

اعتماد به نفس همه چیو حل میکنهاعتماد به نفس که داشته باشی هیییچ کس به اون نقصی که فکر میکنی داری اهم ...

آره درست میگی

منم خیلیارو دیدم زیاد خوشگل نبودن ولی اعتماد به نفس داشتن 

مشکل اینه من روحیم خیلی حساسه از حرفا و نگاهای بقیه عذاب میکشم 

وایییی آره فقط یه عمل بینی میخوام خداکنه بتونم پولشو زود جور کنم

عزیزم این اصلا دغدت نباشه تو وقتی فقط مشکلت بینیت هست که ناراحتی ندارن حل میشه تا یکی دوسال دیگه 

اینایی که زشتن واقعا با عمل بینی که نه با هزار جور عمل دیگه هم خوب نمیشن 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم
می خوای بیشتر وقت ها کانتور کن

از رو به رو خوبه از نیم رخ ضایعس هیچ جوره درست نمیشه 

منم جوش دارم ولی بزرگ نیس ریزه رو مخه خیلی

واسه من بزرگ و زخم تازه آزمایش دادم منتظر جوابشم شب و روز غصه میخورم اگه نبودن از جذابیت چیزی کم نداشتم بخداااااا مخصوصا موهام پسرونس جلوش از روی لبم پشتشم۵سانت خیلی بهم میاد مثل اون پسرای غربی میشم نسخه دختر اگه مامان خانم بزاره یکمشو کوتاه میکنم

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

خب وام خونگی بنویس یا برو سرکار

سرکارم سه ماه آموزشی بعد سه ماه حقوق میدن تازه باید یک سال بعدشم صبر کنم تا پولام‌ جمع شه 😢

بعدشم حتما بازم عمل بینی گرون میشه پولم نمیرسه 🤣

سرکارم سه ماه آموزشی بعد سه ماه حقوق میدن تازه باید یک سال بعدشم صبر کنم تا پولام‌ جمع شه 😢بعدشم حت ...

خب عزیزم اینم خیلی خوبه نزار حرفای بقیه روت اثر بزاره ماسک بزن تا معلوم نباشه 

خسته اَم خسته اَم مرغ پَر بسته اَم 

هعییییی خدایااااااااا کاش منم پولدار بودم