2777
2789
عنوان

دوران عقد نامزدتون چیا میخرید مال ما ک فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 67 پست

چقدر شوهر منه منم همین کارو میکرد خسیس بود 

الان که عروسی مو گرفتم به خاطره اینکه اینقدر حریصه رفته بود برای دسته چک گرفته بود و امضا جعلی زده بود که چک های من برگشت بخوره حساب من مسدود بشه تا این وام ازدواج منو بگیره منو همش تهدید می‌کرد تا این وام ازدواج رو بدم وگرنه چک های منو تو بازار خرج می‌کنه خیلی اذیتم کرد دیگه طلاقت نیاوردم اومدم خونه بابام به خاطره 300 میلیون وام ازدواجم همش کوچیک میکرد تو این یک ماه پیشه خانوادش میزد  منو خوار کرد لعنتی منو 

بعضی وقتا فکر میکنم به خاطره این که برام خرج نکرد دوران عقد رایگان در اختیارش بودم اینقدر بی ارزش شدم براش 

توروخدا قضیه خسیس بودن رو جدی بگیرید مثل من نکنید 

شوهرته از بقیه میپرسی چی بگیبگو فلانی امروز نوبت لیزرمه پول بدهشهریه باشگامو بدهمیخوام فلان دوره برم ...

خودشون اینقد باید شعور داشته باشن که بدون اینکه این بگه بدن

وقتی فاصله‌ی بین ما و درونمان برداشته میشود ؛ فاصله‌ی ما با آدم‌ها تنظیم میشود🌱🫶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرته از بقیه میپرسی چی بگیبگو فلانی امروز نوبت لیزرمه پول بدهشهریه باشگامو بدهمیخوام فلان دوره برم ...

سختم میاد از بقیه پول بخوان اصلن اح🥲

فقط میخوام درس بخونم یکاره ای بشم 

با بابام رفتیم اینم اومد عین مجسمه ایستاد

خب بعضیا زشت می دونن وقتی بزرگتر هست دست تو جیب کنن 

البته حق با توئه باید بیشتر خرج کنه ولی باید خودش یادش بدی مث امثال من نباش که غرورمون اجازه نمی داد

اخه چی بگم؟ پررو باشم من انتظار داشتم الان با دست پر میومد خونمون کلی میوه و اینا هم خریده بود

حداقل یه متلکی بپرون بگو باید بابامو بفرستم یه میوه ای کمپوتی چیزی واسم بخره ،یکم جون بگیرم

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
خودشون اینقد باید شعور داشته باشن که بدون اینکه این بگه بدن

مشخصه متاهل نیستین

ی درصد خیلی کمی اینجورین ک خودشون متوجه بشن

اوایل ازدواج هم اون میخواد شما رو بشناسه هم شما میخواین اونو بشناسین

اون میخواد بدونه چقدر اهل خرج و هزینه هستین

شما میخواید بفهمید اون چقدر دست و دلبازه یا چقدر خسیسه؟!

طبیعیه ک اون منتظره ببینه شما خرجتون چجوریه 

الان باید متوجهش کنید در ماه چقدر خرج دارید

سختم میاد از بقیه پول بخوان اصلن اح🥲فقط میخوام درس بخونم یکاره ای بشم

عزت نفس نداری عزیزم

قرار نیس ادم فقط ب خودش فشار بیاره

تو زندگی مشترک اون طرف مقابل وظیفه داره تامینت کنه 

حالا اگه وضعیت مالیش اوکی نیس تو میتونی شاغل بشی کمکش کنی

چیکار کنم همیشه اینطوری خسیس میمونه یااا من باید پررو بشم🥲

نه پرو باش توروخدا مثل من نکن نباش  من الان باردارم اومدم خونه بابام یک ماهه اینقدر رفته پیشه خانوادم منت کشی یکبار هم نگفته زنم احتیاج به پول داره یا نداره من باردارم برج 11, باید زایمان کنم الان باید برم سونوگرافی از بچم خبر ندارم لعنت بهش لعنت بهش من طلاق مو میگیریم خیلی خسیسه

مشخصه متاهل نیستینی درصد خیلی کمی اینجورین ک خودشون متوجه بشناوایل ازدواج هم اون میخواد شما رو بشناس ...

خب مشکل اینه چطوری متوجه اش کنم

فقط باید مستقیم بگم

نه پرو باش توروخدا مثل من نکن نباش من الان باردارم اومدم خونه بابام یک ماهه اینقدر رفته پیشه خانواد ...

خب بهم یادبده چیکار کنم از الان

واقعنی ادم دغ میکنه🥲🥲

خب چطوری یادش بدم بگم خرج کن یکم؟

خب عزیزم من اگه بلد بودم که وضعم این نبود بچه ها ان شالله جواب میدن به این سوالت

ولی مثلا یه دوستی داشتم حسابی خودشو لوس شوهرش کرده بود 

مثلا یه بار موهاشو رنگ زده بود وقتی شوهرش اومده بود خونه روسری سرش کرده بود. بعد شوهرش میگه امشب دیگه چه بازیه روسری سرت کردی

بعد از کلی ناز و ادا گفته بود فلان قدر بده که روسریمو بردارم 

بعدم که پول رو گرفته بود شوهرش براش غش کرده بود که خانومیش چقدر رنگ بهش میاد 

حالا اگه ما بودیم با هزار ذوق و شوق نشونش میدادیم میزد تو ذوقمون که پولاشو دور ریختیم با یه رنگ زدن