2777
2789
عنوان

پفک دادن مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 43 پست
عزیزم با اندازه ای که مادرشوهرت میده تاثیری روی رشدش نداره .مادر منم میده خواهرم میگه اوکی دیگه خونه ...

میگه دوروز یه بار میرن اونجا   یعنی  دوروز یه بار چیبس و پفک میخوره  بنظرت کمه؟   

چیزای سالم چی دوست داره؟بگو از اونا بگیره واسش

یکم انگور دوست داره و نارنگی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خبره یه روز در میون

مشکلت رو از ریشه حل، یعنی عادتش بده هفته ای یکبار فقط بری، بلبشو میکنه که نشد دلیل عزیزم، قرار نیست به ساز بقیه برقصی، هفته ای یکبار فقط برو 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
میگه دوروز یه بار میرن اونجا یعنی دوروز یه بار چیبس و پفک میخوره بنظرت کمه؟

اره دیگه هفته ای سه ۴ بار یه بشقاب میخوره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

تشکر کن بگو براش بده بهش نده سر بچت با کسی تعارف نداشته باش من چه مادرشوهرم‌چه بابای خودم هرکی تاحالا خواسته چرت و پرت تعارف پسرم کنه از دستش گرفتم گذاشتم جایی دور از چشم پسرم و ضمن تشکر توضیح دادم دوست ندارم این خوراکیا رو بهش بدم و گفتم مثلا بجای اسمارتیز پفیلا براش بگیرید یا سیب و خیار دوست داره اینارو بگیرید 

میدونه غذا نمیخوره میگه اینارو بیارم شکمش سیر بشه

همین دیگه ادمای نادون نمی فهمن که اگه غذای ناسالم ندن به بچه بالاخره دو ساعت که گرسنه موند یه چیزی مخوره فولاد نیست که ادمه بالاخره گرسنه ش میشه

حرصم میگیره دایه دلسوز تر از مادر میشن برا بچه 

تشکر کن بگو براش بده بهش نده سر بچت با کسی تعارف نداشته باش من چه مادرشوهرم‌چه بابای خودم هرکی تاحال ...

خودی باشه منم بهش،میگم ولی مادرشوهرم دیگه....گرچه چند باری تو این چند ماه اخر رک گویی کردم اینم باید سعی کنم بگم یا ب شوهرم بگم از زبون من بگه

همین دیگه ادمای نادون نمی فهمن که اگه غذای ناسالم ندن به بچه بالاخره دو ساعت که گرسنه موند یه چیزی م ...

ای خواهر نمیدونی الان راحتیمه تازه برای پی پی بچم نظر میداد

بگو الان دارو خورده بدید ببرم خونه بهش می دم

تا وارد میشیم میاره واسش

چه خبره یه روز در میونمشکلت رو از ریشه حل، یعنی عادتش بده هفته ای یکبار فقط بری، بلبشو میکنه که نشد ...

انشاالله کمش میکنم ب خدا وقتی برم ب حرفای مختلف تیکه می اندازه.مثلا میگه ببخشید اینجا بهت خوش نمیگذره یا میگه اذیت میشی میای اینجا.یا ب بچه خواهرشوهرم میگفت همین همیشه از من سری میزنه تنهام.بخدا باز من دیوونه میشینم غصه میخورم.