2777
2789
عنوان

پفک دادن مادرشوهرم

606 بازدید | 43 پست

سلام خانوما.پسرم دو سال و دوماهشه.وقتی میریم خونه مادرشوهرم برا پسرم پفک و چیپس از این کیلوییا میاره.دوست ندارم بخوره چیکار کنم

زود ب زود هم میرم ینی بعد ۵ سال از خونشون با دعوا اومدم بیرون الان اگه نرم گلایه میکنه مثلا یه روز درمیون یا دوروز درمیون میرم.

پسرمم قدش کوتاهه غذای انچنانی هم نمیخوره.خیلی نگرانشم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ب مادرشوهرت بگو بچت غذا نمیخوره اینارو هم بهش بدین قدش رشد نمیکنه نیار براش دیگه

میدونه غذا نمیخوره میگه اینارو بیارم شکمش سیر بشه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
بگو دکتر ممنوع کرده گفته بخوره قد نمی‌کشه اصلا براش خیلی بده آزمایش خون دادیم گفته از این چیزا ...

اتفاقا آزمایش خونم تازگی بردمش ولی مادرشوهرم نفهمید اگر میفهمید یه بلبشویی بود.

عزیزم با اندازه ای که مادرشوهرت میده تاثیری روی رشدش نداره .مادر منم میده خواهرم میگه اوکی دیگه خونه برای بچه ها نمیخرم .زندگی رو سخت نگیر .برای رشد ویتامین دی خوبه .شیر خشک بب جونیور هم موثر هست 

شربت زینک بده به پسرت

یه بار دادم تاثیری،نکرد دوباره شاید گرفتم ممنون