2777
2789
عنوان

شپشم درمان نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رفتم برات پیداش کردم عکس گرفتم من عاشق موهام بودم البته یبار از ته زدم ولی بی فایده بود چون بلاخره یدونه تخم شپ بمونه بی فایدس.. چندسال هرکار کردم نشد تا اینکه این محلول رو زدم و الان اصلااااا دیگه نیومده سراغم ..نتیجه گرفتی برام دعا کن

من تو بچگیم از دوستم گرفتم مقنعه دوستمو پوشیده بود اینقدر هم زیاد بود،باید موهاتو کوتاه کنی ودونه دونه رشکارو از سرت خارج کنی ساعت ها تو حموم میشستم رشکارو از روموهام برمی داشتم وگرنه دوباره اونا شپش می کنن،یادمه یکم تایدم زدم به موهام خیلی تاثیر داشت البته الان محلولای مخصوص هست

ببین دخترم سه بار گرفته دوبار موهاشو کامل زدم پسرونه موهای بلند تا کمر بارسوم پارسال بود دیگه بزرگ شده اجازه نداد یه پودر یکی معرفی کرد ازجنوب کشور سفارش دادیم ریشه کن شد کلا با دوبار مصرف ۴تا بستش با پیک شد حدود هفتاد تومن خاسی شمارشو توخصوصی بفرسم برات دعااام کن فقط