2777
2789
عنوان

جاری حامله

144 بازدید | 13 پست

سلام خانوما جاریم یک بچه ۱ ساله داره الانم یکی دیگه رو حامله هست ۱ماه دیگه به دنیا میاد چند باری زنگ شوهرم زده پول داری بدی بچم مریضه ما داشتیم دادیم شوهرم کارش ازاده به تنهایی داره جهیزیه میخره خانواده هامون نداشتن بدن همسرم داره میخره به تنهایی هم اجاره خونه هست هم قست لوازمی که برای جهیزیه خریدیم الانم زنگ شوهرم زده میگه پول داری بردی برای زایمان زنم الانم شوهرم زنگم زده میگه به جاریم زنگ بزنم بگم ما تا جایی که شد کمک کردیم الانم نداریم بدیم اما من گفتم به شوهرم که وقتی گفتی ندارم باز چرا من زنگ بزنم میگه تو بگو تا دیگه زنگ من نزنن سرکارم منو فکری میکنن بنظرتون چیکار کنم لطفا خوش اخلال باشید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ادم داشته باشه خوبه که کمک کنه ، و اینکه طرف واقعا محتاج باشه 

نه اینکه طرف خودش تلاشی نکنه و هر وقت کم اورد به داداشش زنگ بزنه 

الانم جاریتون به بیمارستان دولتی برای زایمان مراجعه کنه نهایت یک تومن خرجشه 

برای خورد و خوراکم که کمی از خانواده خودش کمک بگیره 

خودتو دوس داشته باش❤️

حتما بزنگ نمیدونی برادر خواهر متوقع و‌ در عین حال فقیر چه پدری از زندگی ادم در میارن..حالا که شوهرت شعورش میرسه نده بزنگ...بگو شوهرم گفته من بزنگم عذرخواهی کنم که نداریم انقدر بابت اینکه نمیتونه کمک کنه ناراحته که به من گفته از دل شما دربیارم..لعتت به این زمونه که ادم از پس مخارج خودشم برنمیاد وگرنه ما وظیفمونه دست همو بگیریم 

خب ادم داشته باشه خوبه که کمک کنه ، و اینکه طرف واقعا محتاج باشه نه اینکه طرف خودش تلاشی نکنه و هر و ...

والا جاریم برای پول سونوگرافیش زنگ ما زده الانم دست طلا داره نمیفروشه و اینکه بردار شوهرم از شوهرم بزرگتره بجای اینکه اون دست مارو بگیره اونا از ما میخوان