2777
2789
عنوان

لباسایی که برای فرمالیتم انتخاب کردم قشنگن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 46 پست

اولی خیلی قشنگه دومی خوبه سومی اصلاااااا

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی فرمالیته یه کلیپ کوتاه چند مدل لباس پوشیدن اصلا جالب نیست. یکی بپوش کلیپتو بگیر ندیدم لباس چند دست عوض کنن. 😕

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب چه ایرادی داره باز باشه مگ نامحرم می‌خواد کیلیپمو ببینه نمیشه ک همه جا پوشیده باشم

نه اصلا بحث نامحرمی نیست .این مدل لباس مناسب فرمالیته نیست . یجا گفتی پاتختی .واس پاتختی اوکی تره ب نظرم .

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
فرمالیته مشکی؟؟؟ بعد سومی خیلی لخت نیست؟

اخه همش رنگی و روشن گه نمیشه 

لباس عروس که سفید 

مکرومه که کرم 

اون یکی هم صورتی 

یدونه رنگ تبره هم باشه بد نبست 

اخه کیلیپای فرمالیته رو میبینم خیلیا مشکی هم میپوشن 

اخه همش رنگی و روشن گه نمیشه لباس عروس که سفید مکرومه که کرم اون یکی هم صورتی یدونه رنگ تبره هم باشه ...

میتونیرنگای پاستیلی انتخاب کنی 

مثل سبز

ابی 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

اخه همش رنگی و روشن گه نمیشه لباس عروس که سفید مکرومه که کرم اون یکی هم صورتی یدونه رنگ تبره هم باشه ...

میخای چند دست لباس عوض کنی؟ 

من اصلا حواسم نبود ک واس کلیپ میخای . خوبن اما دوتای اولی فقط . سومی نع

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
اسی فرمالیته یه کلیپ کوتاه چند مدل لباس پوشیدن اصلا جالب نیست. یکی بپوش کلیپتو بگیر ندیدم لباس چند د ...

اخه همه جا میگن ۳ دست لباس بیارم 

بعدشم بدونه کلیپ نیست 

حداقل ۲.۳ تا کیلیپ تو لوکیشن های مختلفه 

اخه همه جا میگن ۳ دست لباس بیارم بعدشم بدونه کلیپ نیست حداقل ۲.۳ تا کیلیپ تو لوکیشن های مختلفه

میتونی یکیشو از مدل عکس اول انتخاب کنی.. یکیشو مثلا سارافن.. یا اورآل بپوشی قشنگه. دیگه سلیقه ای. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اولی رنگش اصلا خوب نیست

دومی قشنگ اما ب ای فرمالیته خیلیه 

سومی واقعا زشته از نظر من

برای فرمالیته لباسای ساده تر و اسپرت انتخاب می‌کنند با رنگای روشن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی