2777
2789
عنوان

اخرش همکلاسی خواهرمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 45 پست
مادرم بره میگه ببخشید که بینی دخترمو خون اوردید و با سر زدید تو صورتش😑

خوده بچه هه رو کلی با اخم تخم گوش مالی بده بگو فقط یکبار دیگه ببینم این حرفارو به خواهرم گفتی هم خودتو هم باباتو میندازم زندان چون از دماغ خواهرم خون اومده نبینم از کنارش هم حتی رد بشی پوست از کلت میکنم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوده بچه هه رو کلی با اخم تخم گوش مالی بده بگو فقط یکبار دیگه ببینم این حرفارو به خواهرم گفتی هم خود ...

به مادرشم بگو توهین نکن که ادب نداره و فلان وگرنه باهات میفته سر لج ، بگو خیلی اذیتش میکنه و فلان بهش بگین اصلا کاری باهاش نداشته باشه همه چیزایی که اینجا تو تاپیک گفتی به مادرش بگو تا در جریان باشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

یبار ی دختره ابجیمو اذیت کرد

ابجیم مظلومم نیستا ولی هیچی بهش نگفته بود

رفتم مدرسش دختره رو صدا زدم کشوندم کنار ک باهم دوس باشین فلان

اخرشم ک خاهرمو گفتم بره بهش گفتم یک بار دیگه از یک متریش رد شدی میام تیکه تیکه ت میکنم هر تیکتم میندازم یجا

بنده خدا دیگه اسم خاهرمم نیاورد

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
عزیزم آروم چه خبره کلاس اولن زنگ آخر مادرشو خودشو جلوشون بگیر خواهرتم کنارت بایسته با آرامش و محکم ح ...

الان خیلی فشاری و داغم خواهرم شیفت عصربود یه ساعت پیش رفتیم دنبالش و متوجه شدیم 

واقعا زمان میبره تا اروم شم  

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

ای جان مثل شیر پشتشی خدا برای هم حفظتون کنه

ولی به شیطون لعنت بفرست فکر کشتن و اینا نباش 

با مادرش قاطعانه صحبت کنین اگر افاقه نکرد خود بچه رو از خودت بترسون و بگو دور بر خواهرت نیاد

خدای نکرده دامن زدن به این افکار پیامد داره یه پیجی دنبال میکنم تو تاپیکامم هست دختره همکلاسیشو با ضربات چاقو کشته الانم که زندانه ...

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خوده بچه هه رو کلی با اخم تخم گوش مالی بده بگو فقط یکبار دیگه ببینم این حرفارو به خواهرم گفتی هم خود ...

خیلی خوب گفتی مرسی

همینو میگم باید حسابی بترسونمش

یبار ی دختره ابجیمو اذیت کردابجیم مظلومم نیستا ولی هیچی بهش نگفته بودرفتم مدرسش دختره رو صدا زدم کشو ...

ایول 

کاری که دوست دارم درواقعیت با این دختره انجام بدم و دقیقا گفتی😈