2777
2789
عنوان

اخرش همکلاسی خواهرمو میکشم

691 بازدید | 45 پست

چندبار دیگه هم تایپک زدم اینجا 

الان کلاس اولن از پیش دبستانی اذیتش میکرد بزور ازش خوراکی میگرفت اونو بازی نمیداد یا به بقیه بچه ها میگفت با خواهرم قهر باشن 

امسالم دست برنداشت ازکاراش جلوهمه اومده گفته کی از فلانی (خواهرم) بدش میاد دستا بالاا!!

حالا خواهر منم مظلوم و خیلی ساده فقط نشسته گریه کرده!!!امروزم زنگ ورزش سرش خورده به صورت خواهرم بینیش خون اومده و تاحالا سابقه خون دماغم نداشته ...خواهرم میگه خیلیییی درد داشت الانم گیجه هنوز بلند شد گفت تقصیر اون بود الکی اون دختره خودشو به گریه انداخت تا بگه من خودم جلو اومدم ولی اون خودشو پرت کرد سمتم وسرش محکم خورد بهم میگه داشتم از درد میمردم

خون جلوی چشمامو گرفته واقعا دلم میخواد دختره رو خفه کنممممم  زنگ زدم به مدیره چون عصبی بودم خیلی تندحرف زدم گفتم اون دختره رو زنده نمیزارم شما اونجا داشتین چیکار میکردین

به نظرتون کارم زشت بود ؟ باید مستقیم به مادره میگفتم؟

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو مدرسع بچه که بودم گیر یه همچین ادمی افتادم فقط میتونم بگم یا مدرسه رو عوض کن یا پشتش باش و تنهاش نزار

بقدری اذیت شدم که اصلا دلم نمیخواد برگردم دوران کودکیم بعدکه اون دختره از مدرسه رفت واقعا زندگی کردم و حالم خوب بود

ببین نمیخادد بکشیش

زنگ اخر برو جلو در مدرسه وقتی از مدرسه اومد بیرون برو‌ جلوشو بگیر یه داد وحشتناک بزن بعدشم یه سیلی بزن یا گوششو بگیر حسابی بکش بگو اگه یکدفعه دیگه اومدی سمت خواهرم میگیرم نابودت میکنم

به خواهرت یاد بده از خودش دفاع کنه

وگرنه هیچوقت یاد نمیگیره داخل جامعه با گرگها چطوری کنار بیاد

اینو منی میگم که کلاس ششم قرار بود یکی از بچه ها که همه باهاش مشکل داشتن( یکمی پسرونه و خشن بود) رو از کلاس بندازن بیرون. رای گیری کردن و بلند گفتن کی حاضره کنارش بشینه؟ هیچکس جواب نداد ولی من دستمو کردم بالا. چون با خودم گفتم منم یه روز داخل این جمع طرد شدم( کوچیک بودم منو بچه حساب میکردن خودشون همه بزرگ و بالغ بودن) ولی نمیخوام اون زجر بکشه

اینقدر دختر مزخرفی بود سر ماه نشده پشیمون شدم

و یاد گرفتم الکی نیست بعضیا منفورن

😉

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه برو مدرسه ، بهتر و با آرامش حرف بزن ولی اون دخترو بترسون تا خواهرت رو اذیت نکنه

امروز ساعت ۴ از مدرسه اومد تاالان داشتم از فشار زیاد سکته میکردمممممم همه ناخونامو خوردم از استرس

خیلی کارت بد بود ولی اگ من جات بودم میرفتم مدرسه دور از چشم بقیه کلی دعواش میکردمو میترسوندمش

عصبی بودم خواهرم یک ساعت پیش رفتیم دنبالش و اومد خونه  ...واقعا تاالان حالم دست خودم نبود  همچنان دارم فشار میخورم و کلی گریه کردم 

ببین نمیخادد بکشیشزنگ اخر برو جلو در مدرسه وقتی از مدرسه اومد بیرون برو‌ جلوشو بگیر یه داد وحشتناک ب ...

عزیزم آروم چه خبره کلاس اولن 

زنگ آخر مادرشو خودشو جلوشون بگیر خواهرتم کنارت بایسته با آرامش و محکم حرفاتو بزن و بگو دیگه بخششی درکار نیست 

به خواهرت یاد بده از خودش دفاع کنهوگرنه هیچوقت یاد نمیگیره داخل جامعه با گرگها چطوری کنار بیاداینو م ...

یاد گرفتم اولویتم خودم باشم

ولی کسی بهم یاد نداد چطوری باهاشون کنار بیام

والدینم بهم میگفتن فقط آسه برو آسه بیا با کسی کاری نداشته باش. هر کی هر چی دلش میخواست بارم میکرد. مسخره ام میکردن برای هر چیزی حتی درس خوندن! هیچوقت مامان یا بابام بهم یاد ندادن چطوری بزنم تو دهنشون

ولی خودم یاد گرفتم

تو به خواهرت یاد بده ارزشش خیلی بالاست و کسی حق نداره بهش اینجوری زور بگه. چون ما همه انسانیم و با هم برابر و برادریم. یعنی کسی حق نداره منو بی دلیل بزنه. کسی حق نداره خوراکیمو بگیره به نا حق

اگر گرفت، بهش میگم، منو زد، میزنم

من اینو یاد گرفتم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

منم تو مدرسع بچه که بودم گیر یه همچین ادمی افتادم فقط میتونم بگم یا مدرسه رو عوض کن یا پشتش باش و تن ...

پشتشم  مامانم خیلی خودشو باشخصیت میدونه میگه اینکارا خاله زنکیه 

ولی من تا حساب این دختره رو نرسم و یه کاری کنم تا از سایه خواهرم بترسه ولش نمیکنممم