2777
2789
عنوان

بنظرتون این قیمتا برای ساندویچ خوبه ساندویچی میخوایم باز کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله پررونق و برکت باشه عزیزم. مواد اولیه هر ساندویچ رو تخمین بزنید+اجرت خودتون

فقط رو تمیزیش حساس باشید. فکر کنید برا خانواده خودتونه.رو تبلیغات تو گروه و کانالای شهرتون حساب ویژه باز کنید. منصف باشید و تمیز، مشتری از اون سر شهر هم میاد بخاطر غذاتون. 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
حالا یکی میخواد ارزونتر بده شما نمیذاری؟

من به شخصه جاهای ارزون تر نمیخرم چون کیفیت پایین تره

قطعا ناخالصی بیشتر گوشت کمتر

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
با چی درست میکنید که این قیمت میدین اخه؟ یا بقیه دارن خیلیدگرون میدن؟ شما فلافل کجا دیدی 45بگو بیایم ...

تازه یه ساندویچی خریدم ۳۰ تومن 😂😂😂😂

مثال زدم قیمتا رو باز حین باز کردن ۵ تومن ۱۹ تومن میکشم روش 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من به شخصه جاهای ارزون تر نمیخرم چون کیفیت پایین ترهقطعا ناخالصی بیشتر گوشت کمتر

گوشت ۹۵ درصد میدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

همبرر ۱۰۵ ؟ کم کم ۳۰۰ ۴۰۰ باید باشه 😑😑😑😑

چه خبره مگه 😕😕

ما همبرگر مخصوص رو میگیریم ۸۰

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
تازه یه ساندویچی خریدم ۳۰ تومن 😂😂😂😂مثال زدم قیمتا رو باز حین باز کردن ۵ تومن ۱۹ تومن میکشم روش

یاخدا عالیه😂😂ما دقیقا پریشب خریدیم 105 تومن فلافل رو تازه ساده بود 

منظور اسی این برگر ها نیست 

اون همبرگر های بسته ای که توی سوپر مارکت ها میفروشن رو میگه 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

خودت جواب خودتو دادی   میخوای تازه باز کنی همه جا قیمت همینه؟؟ چرا باید بیان ازت بخرن؟؟ بهتر نیست ارزونتر بدی یا ...... ببین باید ی فرقی کنه که مشتری جذب کنی  نگو کیفیت  اول تبلیغ و جدب مشتری بعد کیفیت  بعد ی مدت هم که کیفیت و بهداشت و روی خوشت رو دیدن و مشتری ثابت شدن اونوقت به قیمت بده