2777
2789
عنوان

اقدام پسر

72 بازدید | 9 پست

دکتر رفتم  و میدونم خواست خداس. فقط میخام خودمم کاری ک از دستم میاد انجام داده باشم…. 

خانما هر انچه واسه اقدام بارداری پسر میدونین بهم بگین ممنوونم❤️

لطفااگ محالفی و مخای بگی  دخترپسرفرقی نداره  چیزی نگو و رد شو من دلایل خودمو دارم وگرنه دختر و‌پسررفرقی نداره..

ان شاالله به مراد دلت برسی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چیرایی ک میگم شاید خیلی شنیدید ولی من مهمترینش میگم 

زن : لبنیات کم کن .در دوران پریودی گرمیجات مثل خرما ، دمنوش اویشن و پونه کوهی ، دمنوش هل دارچین زنجییل زعفرون و میخک و نبات ، بعد پریودی دمنوش قاصدک و رزماری ، از ۳ تا ۵ پریودی تخم هویج دم کن بخور ، کاچی  ،موز و اب هویج ..مولتی ویتامین قبل بارداری بخور .قبل اقدام خودتو با جوش شیرین شیرین بشور  شربت برم هگزین بخور قبل بارداری تا قلیایی بشه رحمت . قبل اقدام شربت زعفرون و نبات بخور و در نهایت بسپار بخدا هر چی صلاحه همون بشه

مرد : مکمل  و ویتامین سی بده سه ماه .یک ماه اخر هر روز موز و اب هویج و ۴ مغز بده بهش .قبل اقدام قهوه و شکلات تلخ بخوره .قبل از اقدام کمپرس سرد روی بیضه هاش بزار . خرما و گردو تخم مرع محلی... قبلش برید ازمایش اس پرم بده ببین تحرک و تعدادخوبه اگر نیست دارو براش بندیسه دکتر