2777
2789
عنوان

دوس ندارم شوهرم بیرون کوچیکترین چیزی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 78 پست
خنده نداره اصلنمممم🥺😂۲۳ سالمهولی ربطی‌ ب سن‌و سال نداره خب نخوره،میخوره هم واسه منم بیارههههه

وای عزیزممم سخت نگیر زندگی راا

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اسی میشه درخواست بدم؟راجب مسیحیت سوال داشتم

بله عزیزم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

مردابیشترهمینن اولش دلشون نمیاد بعد دیگه دلشون میاد 

ولی بازم باترفند میتونی درستش کنی راهشو پیدا کن 

مثلاً بگو چقدر خوب بود قبلا چیزی برام میخریدی باهم می‌خوردیم یه مزه دیگه ای میداد خیلی می‌چسبید هنوزم یادم میفته دهنم آب میفته 

وقتی برای ازدواج فقط بلوغ جسمی رو در نظر بگیری نتیجه میشه همین!!!

وقتی درکی‌ از عشق نداری طرز فکر شما هم همین میشه

من دوس دارم بهم عشق بورزه

واسه منم بیاره

بگه اینم‌ واسه تو گرفتم

نههههه میگم ینی بفکرم نیستتتتبگه واسه خانومم هم ببرمنمیگم ک گشنه بمیره

بذار بخوره، اصلا نگو چی خوردی 

چکارش داری

من پدرم تو یه منطقه ی دیگه

شیرینی یزدی داده بودن بهش، نذری

تا برسه خونه، تو دستاش گرفته بودش، اورد برای من؛) 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

من سر کار خیلی گرسنه میشم حق میدم بیچاره گشنه بمونه که انرژی نخواهد داشت من شوهرم یه وعده بعد ناهارهم بیرون میخوره مثل جوجه کباب و ...

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚