2777
2789
آره بدون کمک پدرم ینی خودش کمک نخواست . و با کلی وام چند میلیاردی تونست به جای خوب اجاره کنه و دستگا ...

اگه واقعا نمی خوای اینجوری بگی خودت پرداخت کن ویزیت یکیشونو اونا یکیو پرداخت کنن

چون بنظر من انتظار زیادیه از برادرت بگی از اونام نگیر درسته لطف داره از خانواده نمیگیره ولی نباید سواستفاده بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرم خوش قلبهاما خب من توقع ندارم که نگیره.باید بگیره . اگه خواست بگیره اونا جا نخورن به من بگن بگ ...

اگه اونطور گفتن،بگو نه بچه ها ویزیتشون جداست،اینطور متوجه میشن دوتا ویزیت بدن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
خیلی خانواده خوبی ان مطمینن میرن که حساب کنن اما اینجا رفتار و حرفای همسرمه که اذیتم می‌کنه

حالا سخت نگیر شاید ایشونم خواسته پز برادرخانمشو بده پیش رفیقش.ذوق کرده شاید

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
اگه اونطور گفتن،بگو نه بچه ها ویزیتشون جداست،اینطور متوجه میشن دوتا ویزیت بدن

برادرم تماس گرفت باهام

آخه گفتم پیام گذاشتم جواب نداده 

عذرخواهی کرد گفت اتاق عمل بوده 

بعد گفتم ویزیت الان چنده گفت 500

به شوخی گفت و خندید

منم گفتم جدی میگم بعد هیچی نگفت 

گفتم با دوستم میام بچش هم میخواد بیاره واسه معاینه ، گفتم ویزیت جدا باید بگیره ؟ گفت آره 

گفتم نمیشه ویزیت جدا نگیره منشی ، گفت حالا تو بیا 

دیگه هیچی نگفت .

بنظرت چی میشه ؟ یکم دلهره ام کمتر شد 

اینم بگم خونه بود جلو زنش شاید اینطوری گفت چون زنش بشدت خسیس و مخالف اینه که همسرم واسه فامیل و افراد بی بضاعت رایگان کار می‌کنه.همش میگه باید پول ازشون بگیری .برادرمم دور از چشم اون اینکارا می‌کنه و میگه پول گرفتم .چون حریص نیست و خدا رو در نظر میگیره .

پیام قبلیم رو بخون نظرت رو بده الان نوشتم

به نظرم جلوی خانمش معذب بوده .مطمئن باشین دوستتون حساب میکنه چون مطب برای شما که نیست برای برادر شماست و‌ واقعا هم دکتر داره وقت میزاره چرا باید برای دوست همسر خواهرش رایگان ویزیت انجام بده. شما به نظرم اصلا چیزی نگو بزار خودشون هر کاری میکنن کنن. من بودم امشب به برادرم میگفتم که من بابت دکتر رفتن بهشون چیزی نگفتم همسرم گفته ما میخوایم بریم دکتر اونا هم گفتن ما هم میایم. تا برادرت متوجه شه که شما از کیسه خلیفه نبخشیدی و توقع نابجا ندارین

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی