2777
2789

اسی داداشت چن سالشه . تخصص داره یا فوق؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بسپار به منشی وقتی گفت ویزیت دیگه فک نکنم خودشونو کوچیک کنن و مجبورن هزینه بدن دیگه وقتی هزینه د ...

خب میترسم بخوان برن تو مطب ،منشی برگرده بگه برای دو نفر باید دو تا هزینه بدید 😑😐

اونموقع چی 

من محصل همسرم فرهنگیواسه چی

کنجکاو بودم گلم

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ینی اینو بگم چی میشه ؟

این حرف که بگی، داداشت اگه خواست به منشی می گه پول یکی از ویزیت ها یا هر دوش برگردونه ، نخواست هم نمی گه!  دیگه بقیه اش کاری به شما نداره ، شما که نمی تونی داداشت زور کنی!   و اگه داداشت بخواد تعارف کنه و پولی پس بده ، از همین نسبت آشنایی که بهش بگی ، این کار می کنه! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
تاپیک قبلی خوندم گفتی وام و اینا داره اتفاقا باید بگیره ایشون هم خب شغلش هست بگیره اتفاقا دوتا ویز ...

آره بدون کمک پدرم ینی خودش کمک نخواست . و با کلی وام چند میلیاردی تونست به جای خوب اجاره کنه و دستگاه های نو و جدید بخره .

برادرم می‌گفت ماهی 200 میلیون قسط وام میده .خودش میگه خداروشکر خدا خودش می‌رسونه و خیلی دستش به خیر میره. ینی بجز فامیل درجه یک و دو و سه و .. از افراد بی بضاعت پول نمیگیره و برای بیمار زیاد وقت میزارع زیاد توضیح میده و الکی عینک یا دارو تجویز نمیکنه تا واقعا نیاز نداشته باشی.

تا حالا هر کی رفته مطب و عمل داشته راضی راضیه .والا اینطور میگن خودشون .

داداشم تازه چقدر ویزیت تو واتساپ و ایتا و ..هر کی چشمش مشکل داشته باشه میفرستع براشون میگه .

برعکس خانمش که میگه ویزیت رایگان نکن و ...

اون خودش اینطوره

ولی خب می‌دونی من حرفم پولش نیست چون این دویست تومن هیچی نیست بحث توقع هست ایندفعه رایگان شد دفعه دیگه یکی دیگه از دوستای شوهرم خواست بره چی .برادرشوهرم خواست بره چی .

خب نمیشه که .

اونا رفتن سر میز منشی اگه یه وقت خواستن ویزیت بپردازن منشی چی بگه ؟

خانم فلانی قبلا مرداخت کردن

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .