2777
2789
عنوان

وقت آبرو ریختنههههههه عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 52 پست
ارع چون ی خانم هیچ وقت همچی چیزی نمیپرسه مگر اینکه دل درد داشته باشه

اصلا خانما سر ظهر یا یچه خابوندن اومدن اینجا چند ساعتی و وقت بگذرونن یا که رفتن به بدبختیاشون برسن کی وقت میکنن بیان همچین اراجیفی و در قالب متن در بیارن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکیشون ک سر همین نرا چنان منو فحش کش کرد بقیه هم از اون نر حمایت کردن.ولشون کن بعضیا واس همین نرا دس ...

خاک بر سرشون دور از جون واقعا

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

برن گمشن خاله زنکای اوبی

حالم ازشون بهم میخوره خجالتم نمیکشن با ده کیلو پشم و ریشو سبیل بین تاپیک ها دعوا و خیانت و عادت ماهیانه و درد زایمانن عوضی ها نکبت

حالم ازشون بهم میخوره خجالتم نمیکشن با ده کیلو پشم و ریشو سبیل بین تاپیک ها دعوا و خیانت و عادت ماهی ...

نی نی سایت بخاطر منفعتش اینا رو نگه میداره

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

خیلی بدبختن انگار توی زندگیشون مرد ندیدن.اینا اینجا رو ب گند کشیدن

والا تا حرفم میزنی میاد بهت میگه مشخصه خیلی عقده ای هستی اصلا به مردا یه گارد عجیبی داری چه خبرته یعنی چی چخبرته خوب من اگر میخواستم ناز و عدا و عشوه خرکی بریزم لاس بزنم با نرها میرفتم این همه گروه مجازی چرا اومدم نی نی سایت

نی نی سایت بخاطر منفعتش اینا رو نگه میداره

چه منفعتی آخه ازین یابوها میرسه بهش؟

چه منفعتی آخه ازین یابوها میرسه بهش؟

بازخورد تبلیغاتش عزیزم

ویو های سایت

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

والا تا حرفم میزنی میاد بهت میگه مشخصه خیلی عقده ای هستی اصلا به مردا یه گارد عجیبی داری چه خبرته یع ...

ماها نباشیم نرای سایت خیلی راحت تاپیکای چرت و پرت میزنن.من ک حرفمو میزنم ب درک که بهم فحش دادن نرا جماعت جاش اینجا نیس گم شن برن اینستا یا هر جهنم دیگ

اولا که درست صحبت کنید دوما اونجا زناش بیشتر از مردان هستثانیا ما مثل شما نیستیم که به حرکی هرچی دلم ...

😂😂😂😂😂😂😂بابا تو به اسکول گفتی زکی برو من جات هستم شماها اگر شیر فلکش دست خودتون بود که نمیمدین نی نی سایت از کنترل کردن حرف نزن که بیشتر به بی عقلی هم جنسات که تو سایتن ایمان میارم شماها فقط یک واژه مناسبتونه مریض جنسی همین

😂😂😂😂😂😂😂بابا تو به اسکول گفتی زکی برو من جات هستم شماها اگر شیر فلکش دست خودتون بود که نمیمدین ...

ولی من الان بتو گفتم انیشتین نگفتم زکی😂😂😂

چی بگم که خیلی تنهام(یگانه)