2777
2789
عنوان

دعا کنین پولم برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست
فداتشم مرسی🩷از شانسم یه طلافروشی هس ادم‌ خوبیه، از اون خرید میکنیم معمولابه ذهنم اومد شاید اون باشه ...

خدا رو شکر که آشنا بودن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتشم مرسی🩷از شانسم یه طلافروشی هس ادم‌ خوبیه، از اون خرید میکنیم معمولابه ذهنم اومد شاید اون باشه ...

خدا نکنه عزیزم. انشا الله سلامت باشین. شانس آوردین آدم خوبی بود خدا اونم حفظ کنه که اذیت نکرده. حالا به خاطر شغلم یک نکته خواهرانه میگم. اگه کسی به حساب شما پول زد بعد زنگ زد شماره حساب داد گفت پولو به این شماره حساب واریز کن این کار انجام نده. این کلاهبرداری جدیده. این کا رو انجام میدن بعد به شما شکایت میکنن که پولمو اشتباهی ریختم نمی ده پرینت حسابشو می بره دادگاه چون به شما یه شماره حساب دیگه داده و شما هم پول نه به حساب اونجا که اومده بلکه به حساب دیگرش  ریختی محکوم میشی. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خدا نکنه عزیزم. انشا الله سلامت باشین. شانس آوردین آدم خوبی بود خدا اونم حفظ کنه که اذیت نکرده. حالا ...

عزیزدلی مرسی عزیزم همچنین شما 😍

اره شنیده بودم این مدل کلاهبرداریووو

مرسی از راهنمااییت گلم ❤️

ادم این روزا باید خیلی حواس جمع باشه