2777
2789
عنوان

همسرم کار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خا بتو چه شکم خودش دوست نداره نمیخوره ظرفارو شما میشوری؟خونرو شما جارو میکشی

شوهرشه ها😐. میگه هیچکاری نمیکنه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
حالا همسرمن باشه،گوشیم ازم میگیره عمرانمیده.

بسم الله😐انگار ادم شوهر کنه بازم صاحب اختیار کاراش نیس😐😐😐💔از پدر به شوهر چنج میشه

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
واقعا شماها زنین؟

چون زن هست باید چشمشو روی واقعیت ببنده؟ کار اشتباه اشتباهه چه از طرف زن چه مرد. اگر یه زن میگف شوهرم سرکار نمیره همش توو گوشیه نظرتون چی بود؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بسم الله😐انگار ادم شوهر کنه بازم صاحب اختیار کاراش نیس😐😐😐💔از پدر به شوهر چنج میشه

اره خب.هرچیزی ک ازحدبگذره هرکسی باشه واکنش نشون میده

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
واقعا شماها زنین؟

بعضی خانوما ساده میشن و با اینکه متاهل میشن اما باز میشه یکی مخشو زد مرد اگر جدی برخورد نکنه با همچین موضوعاتی باید روسری سر کنه بشینه تو خونه

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

چون زن هست باید چشمشو روی واقعیت ببنده؟ کار اشتباه اشتباهه چه از طرف زن چه مرد. اگر یه زن میگف شوهرم ...

نظرم هر چی باشه خودکم بینی و تو سری زدن و زور گفتن نیست

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اولین مردی رودیدم ک اززنش گله داره تونی نی سایت همش خانوماازشوهرشون مینالیدن😑اولی ب خوبی رفتارکن باهاش بعدک دیدی جواب ندادبگواینستاروبپاک بازم دیدی جواب نداد گوشی نوکیابگیر براش بعدشایدم شمابهش اهمیت نمیدی ک همش سرش ت گوشیه🤐

بعضی خانوما ساده میشن و با اینکه متاهل میشن اما باز میشه یکی مخشو زد مرد اگر جدی برخورد نکنه با همچی ...

افرین یه شما که انقدر زرنگی این اقا اگه به زنش شک هم نداشت به لطف شما از امشب یه مشکل دیگه هم پیدا میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت