2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9110 بازدید | 282 پست
از زمانی ک نظام جدید اومد اینجوری شدنظام قدیم خیلی درسا خوب بود

نه والا  اون موقع هم پر ایراد بود  نتنها خیلی خوب نبود بد هم بود   از فضای مدرسه و معلم و مدیرها هم که نگم  افتضاح  باز الان به نسبت  دبیر ها  برخوردشون با دانش آموز بهتر از ۲۰ ۳۰ سال پیشه    

نه والا اون موقع هم پر ایراد بود نتنها خیلی خوب نبود بد هم بود از فضای مدرسه و معلم و مدیرها هم ...

مشکل اینه که شما معلما چون ۴ ماه از سال تعطیل و بخور بخابین میخاین بقیشم همینطور باشین 🤣🤣 کادر بهداشت و درمان اینقد سختی دارن حقوقشونم از معلمای تازه استخدامی پایینتره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه عزیزم معلمی که عاشق شغلشه نمیاد تاپیک بزنه و علاقشو ابراز کنه بخاطر همین ما فقط نیمه خالی لیو ...

درواقع اینکه معلمی که عاشق شغلش نیست عجیبه , حتی وجود سه تا تاپیک با عنوان معلمم و از شغلم خوشم نمیاد هم عجیبه !  امکانش هست کارمندی از شغلش متنفر باشه یا فروشنده ای حالش از کارش بهم بخوره 

ولی معلم ها از هزارتا گزینش رد میشن ، کلی مصاحبه میشن و کلی دربارشون تحقیق میشه تا معلم بشن ، معلم ها با روح و روان و اینده بچه ها سر کار دارند اگه عشقی در کار نباشه وجدان کاری هم نخواهد بود

من خودم یکی از اسیب دیدگان همین معلم ها هستم وقتی تو ۱۸ سالگی افسردگی گرفتم و مجبور به مصرف کلی قرص افسردگی شدم تراپیستم فهمید اسیب همین معلم ها در دوران مهد و دبیرستان باعث این فاجعه شده 

من کلی از زندگی عقب افتادم و الان تو ۲۶ سالگی تازه میفهمم کی هستم و هدفم تو این دنیا چیه شاید باورتون نشه من تا ۱۰ سالگی شب ادراری داشتم چون معلم کودکستانم منو مدام مورد تنبیه و تحقیر جلوی بقیه بچه ها قرار میداد ( تو یکی بهترین مهدکودک شهرمون بودم ) 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

طبیعیه عزیزم معلمی که عاشق شغلشه نمیاد تاپیک بزنه و علاقشو ابراز کنه بخاطر همین ما فقط نیمه خالی لیو ...

البته استارتر گفتند تنفرشونو روی بچه ها خالی نمیکنند که این جای شکر داره 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

مشکل اینه که شما معلما چون ۴ ماه از سال تعطیل و بخور بخابین میخاین بقیشم همینطور باشین 🤣🤣 کادر بهد ...

من معلم نیستم 

چرا فکر کردی معلمم  از معلم هم حمایت نکردم و نمیکنم

کادر بهداشت رو گفتی  والا اونا هم همچین تحفه ای نیستن اینقدر بد اخلاق بی ادب  از زیر کار در رو فقط افاده  

یکی پیدا نمیکنی خاطره خوب داشته باشه ازشون

شاید تو جوری رفتار کردی که به درست علاقه نداره شاید خانوادش اجبارش کردن شاید اون رشته رو دوست داره ف ...

و شمایی ک تک تک پیامای اسیو ریپلی کردی حرف بارش کردی😭😂

مشاور مدرسه و کنکور❤️🙋🏻‍♀️خودتو زندگی کن....

مشکل اینه که شما معلما چون ۴ ماه از سال تعطیل و بخور بخابین میخاین بقیشم همینطور باشین 🤣🤣 کادر بهد ...

این استیکر خنده هم که جدیدا مد شده برای توهین بیشتر استفاده می‌کنید  شما و خیلی ها    کاش بدونید چقدر شخصیتتون رو پایین میاره  یه حالت عقده ای بودن   نکنید اینکارو با خودتون

درواقع اینکه معلمی که عاشق شغلش نیست عجیبه , حتی وجود سه تا تاپیک با عنوان معلمم و از شغلم خوشم نمیا ...

عزیزم 

بابت اتفاقات بدی که براتون افتاده متاسفم 🩶

متاسفانه اصلا اونجوری که گفتین نیست و اون هزارتا گزینش بیشتر تمرکزش رو عقاید سياسی مذهبیه نه سلامت روان و علاقه و هنر معلمی

تو سالای اخیرم بخاطر کمبود معلم افراد نالایق تو این حرفه خیلی بیشتر شدن متاسفانه 

و خیلیا بخاطر اینکه بازار کار بقیه رشته ها ضعیفه وارد این شغل شدن

مث استارتر که فیزیک خونده و بجز آموزش نمیتونه از طریق دیگه ای شاغل شه

مرسی دوست خوبم بله مشکل از سیستم اموزشه همه این تحقیق ها هم درباره نماز و روزه و تعداد قطعه های کفن مرده ها هست متاسفانه نتیجش همین میشه 

امیدوارم استارتر هم مشکلش حل بشه و شغل دلخواه خودشو پیدا کنه 

مرسی دوست خوبم بله مشکل از سیستم اموزشه همه این تحقیق ها هم درباره نماز و روزه و تعداد قطعه های کفن ...

بله متاسفانه تو کشور ما بجای شایسته سالاری درگیر حواشی هستن

انشالله ❤️

تروخدا اینکارو نکن 🤣پشت سرت کلی مسخره ات میکنن شاید فقط بیست درصد خوششون بیاد بقیه مدام میگن خب به ...

من اینکارو نمیکنم ولی بچه ها خوششون میاد

من عربی تدریس میدم اصلا وقت نمیشه 😂