2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9110 بازدید | 282 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در سخت بودن امتحان نهایی شکی نیست اما مسئله جدی‌تر و مهم تر هست شاگردای من ابتدایی هستند اما اصلا عل ...

دبیرستان اگرم فرار کنن از درس دلیلش منطقیه چون میدونن هرچقدم سگ دو بزنن نتیجه ای نخواهند گرفت

ولی ابتدایی معمولا بازیگوش و پر هیجان ان یکم برخوردتونو جدی تز کنین ازتون حساب ببرن شاید اینطوری بهتر بشه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
بچه مردم میگم من‌میخوام ناخن کار بشم چون انسانی نبود اومدم تجربیادعا هم داره یاد بگیره

ناخن کار بشه و با علاقه بره سرکارش خیلی ارزشمند تر از شماست که معلم شدی و با نفرت میری سرکلاس 

اسی یه جوری میگی آخه چرا من باید به این بچه ها درس بدم انگار در راه رضای خدا داری اینکارو میکنی

به هر حال حقوقشو داری میگیری هر چند کم باشه... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

اوه اوه معلم فیزیک هم که هستی فیزبک من دانش اموز بودم هوقت زنگ فیزیک میشد انگار میخواستن منو بکشن سردرد میگرفتم مخم از کار میفتاد تصور اینکه هر زنگ اون حرفا رو تکرار کنی کشندس برا من

به نظر من معلمی و کادر درمان به یک اندازه اعصاب خوردی دارن ،منتها هر کدوم یک مدل.جواب تمام مسئولان آ ...

با احترام مخالفم من پدرم معلم بوده خودش میگه آرامش شغل ما خیلی بیشتره

کسی که ۵ سال هفته ای دو شب بره کلا سیستم بدنش از لحاظ کورتیزول و افزایش روند پیری و اثرات سو که روی مغز داره نابود میشه

به علاوه اون مسئولیتی که کار کردن با جون آدم ها داره هرگز معلمی نداره

ولی هر دو شغل قابل احترامن