2777
2789
عنوان

زن مطلقه سن بالا با شوهرم چیکار داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 84 پست
اسی فعلا به روش نیار و کاری نکن که بفهمه بهش شک کردی شاید دلایل مختلفی داشته باشه ،اشتباه گرفته که ...

اره همین کارو میکنم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه. ما فقط یه بار چن سال پیش زنگ زدم بهش ک فلان چیزو داری بیایم مغازت. همون موقع سیو کردم دیگه پاک ن ...

آها اوکی میتونی باخوبی ازشوهرت بپرسی ک کاری پیش اومد زنگش زدی.. ایشالا ک چیز خاصی نی 

آها اوکی میتونی باخوبی ازشوهرت بپرسی ک کاری پیش اومد زنگش زدی.. ایشالا ک چیز خاصی نی

اونوق نمیگه من ک زنگ نزدم. اخه شماررو پاک کرده از گوشیش

هاشا میکنه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
اخه شوهرت مگه اينقدر ادم تومون شلي هست بره سراغ زن همسن ماد در ت؟يا شوهرت برد پيتهقصر داره و پورشه ا ...

متاسفانه الان خیلی بد شده مخصوصا زن های سن بالا 

در حسرت مادر شدن .........
احتمال کلی چت جنسی و لاس نافرم😂😂😂 از من بد دلتر کسی نیست تو دنیا اما واقعا میام بعضی تاپیکارو میخ ...

😂😂😂😂منم. بعضی تاپیکارو میبینی شاخ در میاری😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
😂😂😂😂منم. بعضی تاپیکارو میبینی شاخ در میاری😂

البته من نظرم عوض شدا مثل اینکه تماس اینجوری چند روز قبلم داشته مرده اینا مرد نیستن نامردن و بلدن خوب زیر ابی برن انشالله که اسی و بقیه خانوما شوهرشون خیانت نکنه اما اگه کرد یه جوری به حق علی شاه مردا رسوا بشه که اسمش تا ابد تو گوش همه به بدنامی بمونه