2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 49 پست
سن تون چقدر بود عزیزم؟من سی سالمه گفتن دیره دوباره مثل قبل میشه

من 4 سال قبل انجام دادم اونموقع 36 سالم بود دو سال طول کشید.و الان نزدیک دوساله سیم رتینر پشت دندونام دارم که دکترم گفت باید 5 سال اینو داشته بلشه که برگشت نداشته باشه. 

رنگای تیره بهترن یا روشن؟؟یکی بهم گفت تیره بذاری بهتره رنگش با غذا عمض نمیشه ولی بهم نمیاد دندونام ...

روشنای آدامسی همون چند روز اول خوشگلن راست میگن

ولی خب بعدش بیرنگ یا حالت زرد میشن که باز قشنگ‌نیست

تیره هم مثل بنفش و سورمه ای و اینا حالت اینو میده که انگار معذرت میخوام غذا بین دندونا مونده

منطقی ترینش همون نقره ایه ولی خب خود من تنوع دوست داشتم همه رنگا رو امتحان کردم

ولی بیشتر مریضا میان کلینیک همون نقره ای رو توصیه میکنن

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روشنای آدامسی همون چند روز اول خوشگلن راست میگنولی خب بعدش بیرنگ یا حالت زرد میشن که باز قشنگ‌نیستتی ...

اهاا برای من بنفش مثل سرخابیه کلا بنفشم نیست تیره گذاشته بعد یه جای دندونام دوتا براکت چسبیدن بهم انگار سیاهه دندونم خراب شده 

ممکنه با مرور زمان کمرنگ تر شه ؟؟

یا اصن فردا میرم فک پایینم بذارم بگم عوضش کن عوضش میکنه؟؟

من 4 سال قبل انجام دادم اونموقع 36 سالم بود دو سال طول کشید.و الان نزدیک دوساله سیم رتینر پشت دندونا ...

اون سیم اذیت نمیکنه؟ من ۲۷سالمه فک بالام فعلا گذاشته بعضی اوقات خیلی پشیمون میشم میگم کاش برم بگم کلا دربیار نمیخام اذیتم برا غذا خوردن هیچی از طعم و مزه ها نمیفهمم خیلی چیزام که نمیتونم بخورم وسواس گرفتم برا تمیزی دندونام 

اهاا برای من بنفش مثل سرخابیه کلا بنفشم نیست تیره گذاشته بعد یه جای دندونام دوتا براکت چسبیدن بهم ان ...

اره امکانش هست ولی میگم ادامسیا بیشتر تغییر رنگ میدن

حالا شما بگو احتمالا عوض کنه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛